Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
02:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий рік у зоопарку

Новий рік та Різдво святкують не лише люди, а й тварини. До мешканців дніпропетровського зоопарку навіть завітали з подарунками Дід Мороз зі Снігуронькою. Це рідкісна можливість для тварин поласувати смачнм. До того ж подарунки допоможуть їм боротися з авітамінозом. Ветеринари прогнозують, що після новорічних свят у тварин побільшає не тільки привабливості, а й плодючості. Свято для тварин перетворилося на справжнє шоу. Дід Мороз зі Снігуронькою прибули на бричці та відразу почали частувати хижаків і травоїдних.
Дід Мороз: “Здравствуйте, мои зверушки - хохотушки, енотики - полоскуны!”

Першим ласощі дісталися єнотам. Поки самка сховалася з переляку, її чоловік миттєво з’їдав солодкі сирки. І відразу вимагав ще. Бучний бенкет закінчився молоком та йогуртами.

Сусід єнотів - вовк Дік солодким не спокусився. Але вдосталь наївся курки. Навіть з другом Барсом він поділився. А от койот Ельза залякала свого нареченого Океана. Тож ласощі дісталися лише їй. Та попри це койот впевнений, що таких свят має бути набагато більше.

Дід Мороз: “В городе есть еще добрые дяди, я вместе с ними набрал угощения в супермаркетах. Потому что у зверей тоже должен быть Новый год”.

Ласощі тваринам надали спонсори. Рідкісне диво – кажуть співробітники зоопарку. Фінансування з місцевого бюджету майже відсутнє. Тож побалуватися смачненьким тваринам вдається дуже рідко. Заради такого свята співробітники зоопарку ладні навіть перевдягатися в дідів морозів.

Дід Мороз: “Если бы нам, конечно, помогали больше, то животные бы лучше переживали зиму. Это еще хорошо, что погода более - менее. А так им не очень хорошо”.

Після святкових подарунків стан здоров’я тварин має покращитися. Особлива надія на ведмедицю Машу. Красуню вважали вагітною. Але з’ясувалося, що Маша обирає безпечний секс. Можлива причина фіктивної вагітності – авітаміноз. Тож після святкового частування більше шансів на появу ведмежат.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте