Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
02:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Розглянуто проект плану соціально–економічного та культурного розвитку області і бюджет на 2005 р.

Розглянуто проект плану соціально–економічного та культурного розвитку області і бюджет на 2005 р.
11 січня відбулося чергове засідання колегії облдержадміністрації, яке провів в.о. голови облдержадміністрації Володимир Мелещик. На засіданні були розглянуті проект програми соціально – економічного та культурного розвитку області та обласний бюджет на 2005 рік, а також стан погашення заборгованості по зарплаті на підприємствах базових галузей промисловості.

Пропонуючи на розгляд проект програми соціально –економічного та культурного розвитку області на поточний рік, перший заступник начальника головного управління економіки облдержадміністрації Сергій Двоєносенко відзначив, що пріоритетами програми економічного і соціального розвитку області є підвищення рівня життя населення, створення нових робочих місць, підвищення рівня соціального захисту малозабезпечених верств населення, забезпечення мешканців регіону товарами широкого вжитку за доступними цінами, приділення уваги поліпшенню здоров’я населення, вирішення екологічних проблем регіону.

Особливу увагу при реалізації програми необхідно приділяти підвищенню соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, сімей з дітьми та малозабезпеченим сім’ям та погашенню заборгованості із заробітної плати робітникам господарського комплексу області.

Передумови в області для цього є. В минулому році у всіх галузях та сферах діяльності намітилася стійка тенденція економічного росту. В 25 регіонах області збільшилися темпи виробництва.

Відповідно прогнозним показникам в поточному році зберігаються темпи економічного росту.

Начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Ганна Гомонюк проаналізувала виконання зведеного і обласного бюджету області за 2004 рік.

Обласний бюджет у минулому році перевиконано на 105,9 відсотка. При плані 385,5 мільйона гривень реально отримано 408,3 мільйона, що дало можливість значно збільшити видатки.

Прогнозований обсяг обласного бюджету в поточному році планується в сумі понад 977 мільйонів гривень. На витрати соціально-культурної сфери у 2005 році планується понад 380 мільйонів гривень, що на 37,7 відсотка більше за показники попереднього року.

В обговоренні зазначених питань взяли участь заступник голови обласної ради Галина Булавка та депутати обласної ради.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте