Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині будують нову 7-кілометрову ділянку решетилівської траси

На Дніпропетровщині будують нову 7-кілометрову ділянку решетилівської траси

Ще плюс 7,2 км невдовзі матиме нова траса національного значення Н-31, яку будують на Дніпропетровщині.

Її зводять в обхід населених пунктів Петриківщини та Царичанщини – за програмою Президента України «Велике будівництво». Дістатися столиці можна буде сучасним чотирисмуговим автобаном. Нині підрядники працюють відразу на трьох ділянках.

«Будівництво траси Дніпро-Решетилівка – у пріоритетних планах держави на 2020-й. На його завершення Уряд виділив 2 млрд грн, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Постійно контактуємо з обласною службою автодоріг, сприяємо якнайшвидшому просуванню робіт. Загалом запланували до кінця року збудувати та відремонтувати в області понад 130 км доріг державного значення».

На сьогодні вже готові 19,4 км траси Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобиляки-Решетилівка. Нова дорога з розміткою, освітленням, знаками. На останніх 3,5 кілометрах підрядники завершують встановлювати бар’єрні огородження.

Нині у розпалі – роботи на наступних 7,2 км. Будівельники працюють відразу на трьох ділянках. На першій – неподалік від Гречаного – вже роблять основу зі шлаку, після – покладуть три шари асфальту. Загальна товщина покриття буде півметра.

На другій ділянці – до межі Петриківського району – ущільнюють земляне полотно – під шлакову основу. На третій – знімають ґрунт і облаштовують труби для водовідведення.

Загалом в Україні – 48 тис км доріг загального користування державного значення. Із них 3 тис км – на Дніпропетровщині.









Gorod.dp.ua на Facebook.


Сема.  (03.08.20 12:52): Большая и президентская программа, звучит как экстренно нужное, качественное и быстрое. Но? Строить по этой программе по 7 км. Вы меня извините. Сколько президентов примут участие в этом строительстве? Відповісти | З цитатою
Серджио.  (29.07.20 13:59): Темпа нет не какого. Ехал две недели назад. Уперся в каток и двух не чего не делающих работяг. Нет не каких предупреждающих знаков не указателей о том, что работы и тупик.. Спросив куда дальше, услышал. Назад. В не обозначенный объезд ,по полям, на старую трассу. Въехав в полтавскую область увидел совсем другую картину и отношение. Вывод. Организация работы на Днепропетровском участке ПОЗОРИЩЕ! Відповісти | З цитатою
911  (17.06.20 11:11): Такими темпами будет не скоро... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
888  (16.06.20 15:18): По Пятихаткам опять тендер отменили. Еще год по полям ездить. Дуже сильный губернатор. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
с трассы  (16.06.20 15:06): Стахановскими темпами идёте товарищи !!! Молодцы, оперативно, слажено, качественно !!! Эвропа. Відповісти | З цитатою
Макс  (16.06.20 13:02): "делают основу из шлака, после чего положат три слоя асфальта"
Это еще что за здрасьте. Должна же была быть бетонка. И первый участки, что у нас, что в Полтавской области делали из бетона. Чувствую с приходом "Большой стройки" привели некоего производителя битума, которому нужны объемы. А бетонные дороги, служащие по 50 лет и производящиеся из местного сырья его не устраивают.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Skid Row  (16.06.20 12:42): Что еще за ЦариЧАНЩИНА? Эту совковую дикость пихают куда ни попадя... Відповісти | З цитатою
Енот  (16.06.20 11:15): Мой товарищ живёт в Эмиратах, так он без навигатора никуда не ездит, даже по знакомым дорогам - даже за неделю может появиться новая развязка с новой дорогой.
А тут по 7 км. в год ковыряются, ещё и хвастаются этим.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті