Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині піротехніками знешкоджено застарілі боєприпаси

На Дніпропетровщині піротехніками знешкоджено застарілі боєприпаси

10 квітня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області чотири рази залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів.

Так, 9 квітня, під час прогулянки за межами села Оженківка Павлоградського району, на узбіччі дороги чоловік виявив сучасний артилерійський снаряд калібру 125мм.

10 квітня, під час проведення земельних робіт за межами села Дальнє Солонянського району, чоловік натрапив на застарілий артилерійський снаряд калібру 152 мм.

У Криворізькому районі в полі неподалік села Тернівка, під час проведення земельних робіт, виявлено застарілу гранату РГ-42.

Цього ж дня мешканець Павлоградського району, під час прогулянки за межами села Нова Дача, знайшов застарілий артилерійський снаряд калібру 122мм.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знешкоджено шляхом контрольованого підриву.

Територію за всіма адресами ретельно обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Шановні громадяни! Дбайте про власну безпеку. Якщо ви виявили підозрілий предмет, одразу телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!




Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Днепр  (11.04.20 10:27): Так не все же "устаревшие" один весьма современный .Интересно как оказался современный снаряд на обочине дороги край села ? Воины так в АТО спешили что потеряли? Неужели такой жесткий запрет назвать боеприпасы "времен WW-2" (по международной классификации) ведь боеприпасы могли устареть и на складах военной части а не только в поле. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті