Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

24 рази за добу рятувальники гасили пожежі в екосистемах

24 рази за добу рятувальники гасили пожежі в екосистемах

Загальна ж площа знищених вогнем екосистем, лише за одну добу, склала близько 20 га!

Навесні пожежі в екосистемах стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. А зупинити вогонь, що набрав сили, буває дуже непросто.

Щодоби вогнеборці ліквідують численні пожежі сухої рослинності та сміття.

Зокрема, упродовж чергової доби, 2 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області здійснили 24 виїзди для ліквідації пожеж на відкритих територіях.

Наймасштабніші займання виникли у містах Кам’янське, Кривий Ріг, Марганець, Солонянському, Широківському, Царичанському, Покровському, Магдалинівському та Верхньодніпровському районах.

Загальна ж площа знищених вогнем екосистем, лише за одну добу, склала близько 20 га!

Шановні громадяни!

Пораючись на городах та присадибних ділянках, завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Не кидайте непогашені сірники або цигарки. Не залишайте непогашеного вогнища. Залийте його водою. Не відходьте від нього доти, доки йде дим або пара.

Якщо ви помітили пожежу, що починається, намагайтеся загасити її самі підручними засобами. Не допускайте поширення вогню.

Якщо пожежа набрала сили і ви не можете погасити її самотужки, терміново зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області






Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлия  (03.04.20 14:14): Хоть чем-то займуться бездельники.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті