Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники провели санітарну обробку вулиць Дніпра

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують застосовувати профілактичні санітарні заходи, щоб не допустити поширення коронавірусу, серед яких - дезінфекція вулиць.

Тож, вночі з 20 на 21 березня, пожежно-рятувальна техніка Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області була залучена до проведення розпилення спеціального дезінфікуючого розчину по найбільших вулицях міста Дніпро, зокрема на проспектах Дмитра Яворницького, Слобожанському та Проспекті Свободи.

Для дезінфекції вулиць міста використовувалась дезінфекційна суміш на основі порошку СФ-2У та води. Цей порошок є активною речовиною, яка застосовується підрозділами ДСНС, Збройних сил України для проведення спеціальної обробки, майна, транспорту та одягу при застосуванні зброї масового ураження.

Водний розчин з порошком не пошкоджує будівельні матеріали, деревину, лакофарбові вироби, не призводить до корозії металів та забезпечує надійний змив органічних та неорганічних речовин з будь яких поверхонь.

Зазначений реагент є цілком безпечним для людей і тварин.

Всі екстрені служби Дніпропетровщини в цілодобовому режимі боряться з вірусом COVID-19.

Також, варто знати, що від 20 березня, на Дніпропетровщині введено режим надзвичайної ситуації. Рішення прийняли на позачерговому засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На такі заходи пішли, аби не допустити подальшої епідемії коронавірусу в регіоні.

Для мобілізації сил і засобів цивільного захисту в області створили координаційну групу. Туди увійшли керівники ДСНС області, Нацполіції, транспортні та інші служби.

Gorod.dp.ua на Facebook.


f  (25.03.20 10:10): такая показуха так противно все формально для галочек Відповісти | З цитатою
Я  (23.03.20 13:52): Вот хочется понять ,на кой они пшикали на новом мосту?!! Там что сумасшедшее скопление людей?! Там скорость, ветер и пыль! Лучше бы помыли дороги от пыли и все. Люди там не ходят,не живут,не гуляют!!! А дезинфекцию делали бы в местах скопления людей,тогда может и Польша была бы,а так точно что показуха и отмыв средств. Відповісти | З цитатою
Знаток  (22.03.20 09:28): И дождь смывает все следы... Посмотрели бы прогноз погоды, перед тем как шоу устраивать. Но у них задача другая, не улицы отмыть , а бабки отмыть... Відповісти | З цитатою
IN GOD WE TRUST  (21.03.20 23:01): По сути своей СФ-2У - стиральный порошок. С точки зрения дезинфекции смысла - 0. Відповісти | З цитатою
поезд из Польши.  (21.03.20 18:40): Пограничники вместе с представителями санитарно-карантинного подразделения зашли в вагоны в специальных костюмах, измерили всем температуру, расспросили о состоянии здоровья и раздали всем брошюры о коронавирусе. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (21.03.20 10:49): Хочется спросить у умных людей: от этого эффект или просто трата денег? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті