Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бізнесвумен Дніпропетровщини можуть отримати грант на розвиток власної справи

Бізнесвумен Дніпропетровщини можуть отримати грант на розвиток власної справи

Жінки, які володіють та керують малими й середніми підприємствами, можуть отримати кошти на розвиток бізнесу. Розмір гранту – від 300 тис грн. до 1 млн. Заявки прийматимуть до 31 липня.

Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

Взяти участь у грантовій програмі від USAID можуть жінки, які мають власний бізнес та планують масштабувати його. Зокрема – підвищити продуктивність та збільшити виробництво, вийти на експортні ринки, розширити асортимент продукції, впровадити інновації та ІТ-рішення. Не розглядатимуться заявки від бізнесів, які займаються перепродажем товарів та послуг.

Організатори прийматимуть заявки протягом кількох періодів: 1-31 березня, 1-31 травня, 1-31 липня 2020 року. Податись на участь у програмі можна у будь-який з етапів. Деталі та зразки документів – тут або у Facebook.

Проєкт реалізується за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Запитання можна надсилати на електронну адресу [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.


преподаватель английского  (13.03.20 11:45): автор статьи, приходите ко мне учиться. а то на заголовок страшно смотреть. если используете иностранные слова, то хоть загуглите, как их писать правильно *facepalm*/ Відповісти | З цитатою
ну вот...  (13.03.20 11:05): а говорят, что есть дискриминация женщин. В чем их тут дискриминируют? - в том, что предоставляют больше, чем мужчинам? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті