Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юрий Береза вынес «последнее китайское предупреждение» нечестным судьям

Юрий Береза вынес «последнее китайское предупреждение» нечестным судьям

Почетный президент СК «Днепр-1» Юрий Береза отметил свое 50-летие и в день юбилея дал откровенное интервью пресс-службе спортклуба.

Прежде всего, юбиляр и экс-нардеп признался, что футбол дал ему вторую жизнь. Для него 50 лет – это отправная точка, чтобы вернуть славу днепровскому футболу и завоевать первые трофеи. Для этого, по мнению Березы, есть все предпосылки: классная команда, философия игры, хорошие физические кондиции – все это надо объединить и выдать результат.

О состоянии и перспективах СК Юрий береза рассказал клубному сайтуследующее:

— Зараз на зборах команда показує не кращі результати. Як ви на це реагуєте?

— Насправді, я дивлюся кожний матч і після кожної гри спілкуюся із головним тренером. Ми обговорюємо, що і чому зараз команді десь не вдалося.  І я дуже вірю Дмитру Михайленку. Я слідкую за кожним футболістом, бачу їх слабкі і сильні боки. І у нас є колективний мозок – це і тренерський штаб, і менеджмент клубу, який мені і підказує, що і як відбувається в команді.

Деякі видання вже починають панікувати, мовляв 1-8 з усіма суперниками на першому зборі, але по грі я бачу те, про що ми і говорили з головним тренером. І по-перше, не забувайте, за що ми у першу чергу любимо футбол – за те, що він непередбачуваний і завжди різний. Я знаю, що при наполегливій роботі результат прийде. Ну, а збори на те і є збори, щоб перевіряти можливості гравців і готуватися до офіційних матчів. Почнемо з того,що до нас прийшли шість нових футболістів. Можливо, що для вболівальникам і фахівцям здається, що основа, яка пройшла Другу і Першу лігу показує на зборах кращі результати, а новачки поки що не у фаворі. Але я скажу, що бачу команду. Для мене – це єдина команда, один організм. І я в неї вірю.

— Як відноситесь до думки, що зараз СК «Дніпро-1», якщо порівнювати клуб з автомобілем, вийшовши за два роки в УПЛ, виїхав на перехрестя і далі дивиться, у який напрямок їхати?

— Ми тріумфально пройшли Другу і Першу ліги і нам видавали багато авансів, що команда буде так і продовжувати виступати в УПЛ. Проте я чітко розумів, що ті футболісти, у яких ми повірили два роки тому, все ж таки на рівні Прем'єр-ліги будуть виглядати по-іншому, ніж у нижчих дивізіонах.

Але давайте до цього віднесемося з іншого боку. Чи було б правильно не дати шанс хлопцям, які здобули путівку в УПЛ і були з нами у найскрутніші часи, перевірити власні сили на тлі сильніших клубів країни? Ми дали можливість їм реалізувати себе і показати те, що вони можуть.

Так, хтось цей рівень не потягнув. І вони самі прийняли рішення піти з команди, адже самі розуміли, що не йдуть у тонусі з іншими хлопцями, щоб давати команді результат. Тому для мене Дмитро Михайленко – це великий футбольний шахіст, який дивиться наперед, прораховуючи багато наступних ходів. І ми ці партії обговорюємо. У нас є єдиний тренерсько-менеджментський організм, який і надає напрямок руху команді. Нажаль, не усі футболісти йому відповідають. І, до речі, зараз у нас буде ще один цікавий трансфер, який стосується стратегії і тактики. Якщо по фізиці у нас питання закриті, то можливо десь по стратегії просідаємо і зараз це питання ми також закриємо.  Повторюся, ми багато працюємо, а праця дає результат.

— Команда за останні півроку чимало натерпілася від арбітражу. Що скажете з цього приводу?

— Що стосується суддівства, то я хочу попередити усіх людей у футбольних мантіях, які навіть мають свої родинні історії в арбітражі, у яких судили і батьки, і діди, і, можливо, прадіди, проте це, нажаль їх не вберігає від ангажованості. Але кожна помилка має ціну. І я  змушу заплатити заангажовані бригади арбітрів, які спеціально судять проти нашої команди. Про це я багато казав у Другій і Першій лігах, але у цьому році я це реалізую.

— Сьогодні вас вітав Владика Дніпровський і Криворізький Симеон, який сказав, що молиться за те, щоб у Дніпрі пролунав гімн Ліги Чемпіонів. Що хочете йому відповісти?

— Насправді, перед першим матчем в історії «Дніпра-1» на Кубок України проти «Буковини», в роздягальню команди разом зі мною зайшов і Владика, який звернувся до хлопців зі своїм батьківським словом. І, нагадаю, результат тоді був 5:0. Знаєте (посміхається), це перегукується із сьогоднішнім днем -5:0 і 50 років. Мабуть є речі, які народжуються на небесах, де є Бог. Я дуже вдячній Владиці Симеону за цю підтримку. Ми, дійсно, це дуже цінуємо.

— Який подарунок на 50 років став для вас найціннішим і найцікавішим?

— Звичайно, це привітання команди. Для мене виступ команди на український арені – головне досягнення, і подальший її розвиток мене штовхає і штовхає далі. Знаєте, зараз в ночі у вільний час я передивляюся матчі провідних європейських чемпіонатів, і я намагаюся зрозуміти, чому там стадіони повні. Тому там і якісний футбол. Ми зараз граємо на випередження – створюємо якісний футбол, і чекаємо, щоб нас оцінили. Оцінка нашої гри – це повні трибуни. Це для мене головне.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro  (24.02.20 13:32): Dnepr uspexov. Ответить | С цитатой
Серджио.  (14.02.20 16:34): Печально когда видишь такие " лица", и читаешь такие комментарии. Ответить | С цитатой
Болельщик ФК Днепр.  (13.02.20 11:30): Какое честное лицо!!!
Ми зараз граємо на випередження – створюємо якісний футбол, і чекаємо, щоб нас оцінили. - Я плакал, когда видел игру Днепр1, как и 90% команд УПЛ.
Теперь просто не смотрю, а тем паче не хожу на стадион, профи футбола просто нет, а в дворовой я и сам играю.
Ответить | С цитатой
Кризис  (12.02.20 21:15): Нууу, что же вы не предупредили, что нужно хвалить ?!?!?! Ответить | С цитатой
ГЕТЬМАН  (12.02.20 19:51): Так тримати, друже командир! Ответить | С цитатой
Гена  (12.02.20 19:48): Хоть кто то заботиться о футболе в городе. Остальные только языками чешут. Береза в этом плане большой молодец Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте