Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 69 тисяч школярів Дніпропетровщини відправили на карантин

Понад 69 тисяч школярів Дніпропетровщини відправили на карантин

Через зростання захворюваності на грип та ГРВІ понад 69 тисяч школярів області відправили на карантин. Це 20,9% від загальної кількості учнів.

Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Рішення про закриття шкіл на карантин приймають самі адміністрації шкіл. Вони ж регулюють тривалість вимушених канікул, – розповіли в департаменті. – Наразі закривати усі школи області немає потреби. Але кількість захворівших зростає. Якщо тенденція збережеться, за півтора тижні доведеться впроваджувати загальний карантин».

Всього по області на вимушених канікулах 676 окремих класів та 123 школи. Лідери – Покров, Кривий Ріг, Нікополь, Жовті Води. В Покрові на карантині усі вісім шкіл.

Коли дітлахи повернуться за парти, кожен навчальний заклад вирішує індивідуально.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Лена  (30.01.20 20:31): Вчера прилетели с Китая а сегодня уже высокая температура и дышать тяжело! Очень страшно! Відповісти | З цитатою
Работяга  (30.01.20 16:06): И я хочу на карантин :( Всю ценность школьных карантинов, каникул и прочего осознаёшь в полной мере только с годами... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті