Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
11:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Подведены итоги операции "Мигрант"

Подведены итоги операции
lipetsknews.ru
На Дніпропетровщині підбиті підсумки комплексних оперативно-профілактичних заходів, що проводилися в рамках загальнодержавної операції «Мігрант».

Операція проводилася з метою запобігання порушенням законодавства про правовий статус іноземців, розкриття і припинення злочинів та інших правопорушень, що вчиняються іноземцями та особами без громадянства, у тому числі у співучасті з громадянами України, зміцнення контролю за створенням і функціонуванням спільних підприємств та компаній, сфера діяльності яких пов'язана з іноземним туризмом, навчальних закладів, що здійснюють підготовку іноземців, тощо.

За підсумками проведення операції, на території Дніпропетровської області у середньому за добу у спеціальних заходах були задіяні 686 співробітників органів внутрішніх справ. Перевірені 5592 об’єкти, у тому числі 48 готелів, 71 гуртожиток, 1896 приватних адрес, 59 навчальних закладів, 68 туристичних організацій. Також відпрацьовані 249 ринків, 70 вокзалів, 3024 транспортних засоби.

Виявлено та задокументовано 271 порушення законодавства про правовий статус іноземців, виявлено 63 незаконних мігранти. 23-м іноземцям скорочений строк перебування в Україні, 54 були видворені за межі нашої держави, з них четверо – у примусовому порядку.

Робота у рамках загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Мігрант» тривала з 6 по 15 квітня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (22.09.14 19:06): Похоже всё делается для галочки.Достаточно пройтись от вокзала до входа в Озёрку на Пастера или на пл.Островского,там как минимум сотня кавказцев каждый год осенью бегают,орехи покупают,причём лица одни и те же.Видел как милиция документы проверяла,на обложке герб явно не украинский,наверно ждут когда будет переаттестация и с них спросят что здесь делают потенциальные кадры для ДНР. Ответить | С цитатой
косой  (23.04.09 16:16): Самое интересное: - Не проверили ни одного ресторана, кафе в вечерне-ночное время...
А Мы вычисляем - легко... Подгадываешь мусульманский праздник и они все на ладони - в кабаках... Просто и результативно !
Ответить | С цитатой
Днепрянин  (22.04.09 09:48): гнус, ты назвался кличкой одного из сотрудников милици и нашего города(кто там работает, или работал знают о ком я говорю), ты из своих? Ответить | С цитатой
гнус  (21.04.09 20:56): Я очень переживаю!
Они же так всех кавказцев из города выкинут.
Кто нам шаурму готовить будет?
А если они еще и Краснова и Арутюнова прихватят?
Кошмар!
А куда девать дома и рестораны,игральные залы и киоски которые принадлежат этим несчастным мигрантам?
Долой произвол!
Вернуть в Украину всех азеров,армян,таджиков и евреев.
Негров не надо.
Не нравятся мне негры,почему-то!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте