Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов вручив дев’ятьом дніпрянам грошові сертифікати на придбання квартир

Борис Філатов вручив дев’ятьом дніпрянам грошові сертифікати на придбання квартир

Дев'ятеро сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали грошові сертифікати на придбання квартир на загальну суму у понад 5,6 млн грн (по 623 224 грн для кожного).

Майбутнім новоселам від 17 до 22 років. Кошти на квартири є державною субвенцією. Зі свого боку міська рада Дніпра опікується соціальним супроводом процедури – щоб спростити спілкування з юристами, нотаріусами та убезпечити від шахраїв.

Отримати грошові сертифікати молодь запросили до білої зали міської ради.

«Вітаю вас! Це дійсно важливий етап у житті. Дякуємо державі за виділення цих коштів на житло. Нам доручено супроводжувати вас юридично, організовувати процеси – щоб уникнути будь-яких зловживань. Тож ви у надійних руках», – сказав міський голова Борис Філатов.

Раніше майбутні власники квартир перебували у черзі квартирного обліку. Придбане житло не можна буде продавати упродовж наступних 10 років.

22-річна Валерія Василевич на власну оселю чекала від моменту свого повноліття. Нині дівчина навчається у технікумі та мешкає у тамтешньому гуртожитку. Каже: хоча й привела до ладу свою кімнату, мрія про власну квартиру не полишала її ані на мить.

«Мені повідомили (про отримання квартири, – ред.), і я спочатку не повірила навіть. Радіти не хотіла аж доки не отримаю все це. Та нині я задоволена. Знаєте, головне – щоб було житло, щоб воно облаштоване було. Я вірю, що все буде добре», – розповіла дівчина.

У новій оселі пані Валерія вже планує завести собаку.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Ua  (13.12.19 16:25): Ну хоть так дают квартиры !
Я как УБД простоял в очереди в Индустриальном райиспол более 20 лет получил во время перестройки вторичное жильё убитую квартиру в ужасном состоянии Правда по документам она стояла за такую цену за которую можно было купить в хорошем состоянии и не на верхних этажах!
Были времена!
Відповісти | З цитатою
ВИКИ  (13.12.19 14:20): 9 сирот и детей... а на фото 7 человек Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Нина  (13.12.19 12:33): Квартиры сиротам это здорово, а когда же установят подьемник для инвалида
на коляске по адресу Каверина 1
Відповісти | З цитатою
Sopelman  (13.12.19 09:34): Что за показуха! По закону всем детям сиротам государство обязано предоставить собственное жилье, так законодательство Украины гласит. Другой вопрос, что денег на это зажимают с каждым годом все больше и больше. Нечего удивляться, если уже через 3 года подобных "счастливчиков" получивших жилье будет в два раза меньше. Причина проста - налогоплательщиков в Украине становиться все меньше и меньше. Відповісти | З цитатою
Житель  (13.12.19 07:19): Что за золотые сироты!? Зачем деньги и столько, выдайте 1к квартиры и дальше остальное пусть зарабатывают! Уже с детства к халяве приучают.. Филя на второй срок хочет))) Відповісти | З цитатою
Днепр  (13.12.19 06:01): Зависть это фиговая штука ребята, всем херово и не легко, нужно бороться и стремится ко всему, что б твои дети не сказали такого а мои родители не смогли или не купили мне!!! У моих родителей пенсионеров вообще Рейдеры все отобрали в этом году, вот где проблемы остаться без не чего в старости!!! А наши власти им все по хер!!! И законов тупо нет а если есть то для того что б срубить денег!! Відповісти | З цитатою
Елена  (12.12.19 23:41): У меня есть родители, а возможности купить квартиру нет. И это не вина моих родителей. Для образования они мне условия создали, я его получила и с высокими оценками. А вот работу с достойной оплатой уже 17 лет найти не могу. Мне тоже нужен такой сертификат на жилье. Почему я должна за аренду квартиры деньги выбрасывать. На ипотеку я тоже не рассчитываю. Там такие з/п требуются. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Юра  (12.12.19 17:04): А что делать с остальными сиротами что не имеют квартир? Таких сотни, если не тысячи. По какому принципу выбирали сирот? Відповісти | З цитатою
666  (12.12.19 14:32): за что такая несправедливость? У нас рынок, пускай идут и покупают на рынке квартиру на заработанные или в кредит! Мои родители не купили мне квартиру, и родители миллионов тоже, потому что у них нет денег, а это дряное государство свободно раздает всяких сиротам наши налоги, хотя даже порядок не может обеспечить! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті