Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Я прекрасно знаю наш політикум. Можливо краще за всіх

Смешко: Я прекрасно знаю наш політикум. Можливо краще за всіх

Професійне знання про злочини повинно доводитися до суду і мати вирок. Партія «Сила і Честь» якраз і йде до парламенту, щоб повернути суспільству і політичну культуру, і можливість не бруд розповсюджувати з компроматами, а злочинців садити в тюрми.

Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко в інтерв'ю YouTube- блогеру Василю Климчуку.

«Чи розумію, що у разі потрапляння у Верховну Раду, доведеться опинитися в іншій парадигмі? В Україні я майже 10 років очолював розвідувальне співтовариство. Я прекрасно знаю наш політикум. Можливо, краще ніхто його не знає: і олігархів, і їх оточення, і політичні партії, і їх походження. Для мене нічого нового всередині цієї Верховної Ради не буде», — сказав Ігор Смешко.

За його словами, партія «Сила і Честь» йде до парламенту, щоб зламати цю систему. «Ми йдемо, щоб показати приклад, як треба працювати в парламенті. Це законодавча, законотворча діяльність і контроль виконавчої гілки влади. Якщо її не контролювати, вона завжди буде загнивати і корупція буде галопувати. Саме для цього ми йдемо: показати, як треба робити», — зазначив політик.

У той же час він наголосив, що розповсюдження компроматів і політичного бруду знищує, руйнує політичну культуру народу. «Ми компроматами не займаємося, я ніколи ними не займався. Компромати руйнують державу. До речі, розповсюдження компроматів і політичного бруду знищує, руйнує політичну культуру народу. Це якраз те, що потрібно нашому агресору. А він весь час говорить, що «ця країна не здатна створити державу». Не фейки треба розповсюджувати, не компромати. Треба, щоб правоохоронні органи збирали відповідну інформацію, затримували підозрюваних, а суди садили злочинців за ґрати. Я за це виступаю», — підкреслив лідер партії «Сила і Честь».

Ігор Смешко зауважив: якщо уважно подивитися на його діяльність як кадрового офіцера у спеціальних службах і правоохоронних органах – він ніколи не піарився. «Ми затримували і доводили справу до суду. Візьміть справу про контрабанду крилатих ракет, носіїв стратегічної потенційно ядерної зброї в 2004 році. Контрабанда була в Іран. Можливо, якщо б ми цього не зробили, то Україна могла б стати джерелом нового міжнародного скандалу і опинитися в міжнародній ізоляції, поруч з яким «кольчужний скандал» був би просто фейком. Але ви бачили десь, що ми піарились?», — зазначив Смешко

«Професійне знання про злочини повинно доводитися до суду і мати вирок. Якраз ми і йдемо до парламенту, щоб повернути суспільству і політичну культуру, і можливість не бруд розповсюджувати з компроматами, а злочинців садити в тюрми», — підсумував Ігор Смешко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте