Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Звернення кандидата у народні депутати України по 25 виборчому округу Загіда Краснова

Звернення кандидата у народні депутати України по 25 виборчому округу Загіда Краснова

Дорогі друзі!

Сьогодні я звертаюся до Вас не тільки як кандидат в народні депутати, але і як людина, яка понад 12 років щодня в Ваших дворах, яка живе вашими проблемами.

21 липня ви прийдете на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос на виборах до Верховної Ради. Це не просто ваше право, це ваш шанс на краще життя.

Не віддавайте свій голос політичним спекулянтам, які намагаються купити його за красиві фрази і віртуальні обіцянки. Зробіть ваш голос інвестицією в добробут своєї родини, в майбутнє своїх дітей, процвітання своєї країни. Віддайте його тому, хто не обіцяє, а вже щось зробив для вас.

Я не женуся за статусом, мені не потрібні недоторканність і депутатські пільги. Я самодостатня і успішна людина, яка заробила собі на безбідне життя. Але я не можу бути щасливою людиною, поки бачу, як молодь залишає Україну. Поки пенсіонери змушені вибирати, що купити: хліб або ліки. Поки влада грабує мою країну і вганяє в злидні наш народ. Я не готовий з цим миритися, тому що все повинно бути не так. Все може бути не так. Тому що я вірю в Україну. Вірю в кожного з вас.

Свою віру в Україну я доводжу кожен день. Не за кордоном, а в Україні живе моя сім'я. Не за кордоном, а в Україні я з нуля побудував заводи, що дали тисячі робочих місць українцям з гідною зарплатою. Не за кордоном, а в бюджет України мої підприємства платять сотні мільйонів податків щорічно, які йдуть на виплату заробітних плат і пенсій українцям. Не за кордоном, а в Дніпрі я будую дитячі та спортивні майданчики, вирішую проблеми ЖКГ, ремонтую дороги і багато іншого. Не за кордоном, а в Україні ми можемо жити в достатку ще за нашого життя.

Зазвичай ви звертаєтеся за допомогою до мене, а сьогодні я хочу попросити допомоги у вас.

Я йду до Верховної Ради з чітким розумінням, які проблеми вас хвилюють, і як їх вирішувати. Частина з них ми вже вирішили, але для вирішення інших - потрібно більше важелів впливу. Я буду не просити, а вимагати прийняття таких законів, які реально змінять на краще ваше життя.

Отримавши мандат народного депутата, я стану вашим особистим представником у Верховній Раді. Таким же надійним, яким був для вас всі ці роки.

Мені потрібна ваша підтримка.

Я вас не підведу!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте