Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На 26 виборчому окрузі зареєстрований 21 технічний кандидат

На 26 виборчому окрузі зареєстрований 21 технічний кандидат

З 32 кандидатів в народні депутати, що балотуються по одномандатному виборчому округу №26, дві третини є “технічними” кандидатами.

Про це заявив Роман Коган, довірена особа кандидата в народні депутати Кирилла Нестеренка під час прес-конференції на телеканалі “Відкритий”.

“За нашими оцінками 21 кандидат з усіх зареєстрованих на окрузі не ведуть агітаційної діяльності, натомість подали від себе представників до дільничних комісій. До переліку таких кандидатів входять представники ТОВ "Дніпровіжн", представники організацій "ДнепрАттракціон", "Дія Лайт" та "Міралді ВС", які займаються організацією масових розважальних заходів, працівники ТОВ “Дніпровіжн”, які керуються прес-секретарем “Опозиційної платформи — За життя” та співробітники комунальних підприємств Дніпра. Один з технічних кандидатів раніше був пов'язаний з кампаніями ТОВ «Д.К.О.» та ТОВ «Фуд-Сервіс Дніпро». Це ті самі компанії, які брали участь в схемах, в результаті яких наше місто лишилося прав на готель «Дніпропетровськ» та втратило 96 об'єктів комунального майна в центрі міста”, - зазначив Роман Коган та додав, що на журналістський запит надасть вичерпний перелік кандидатів, які визначені як технічні.

Також він повідомив, що часто члени дільничних виборчих комісій не з'являються на засідання, що може призвести до зриву виборчого процесу та нагадав про кримінальну відповідальність за ухилення від обов'язків члена ДВК без поважних причин.

“Ми хочемо нагадати, що ухилення членів виборчих комісій від виконання своїх обов'язків без поважних причин відповідно до статті 157 КК карається позбавленням волі до трьох років, а якщо це відбувається за попередньою змовою осіб — до 7 років”, - повідомив Роман Коган.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте