Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Українці працюють за кордоном, бо там досконаліша система. За рік-два нам вдасться їх повернути

Смешко: Українці працюють за кордоном, бо там досконаліша система. За рік-два нам вдасться їх повернути

За рік-два нам вдасться повернути українців, які працюють за кордоном. Бо вони інвестують сюди і хочуть тут жити.

Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко в інтерв’ю лікарю Євгену Комаровському.

«Абсолютно впевнений, що це можливо. Ви думаєте, наші медсестри, які працюють в Польщі, вони щасливі? Я думаю, що часто їхні діти перебувають тут», — зазначив Ігор Смешко.

За його словами люди їдуть на заробітки за кордон тому, що, по-перше, можуть там забезпечити сім’ю і правова система там набагато досконаліша, щоб захистити і особисту гідність, і безпеку.

«Загалом, всі ці складові працюють зараз проти нас. Але коли країні буде повернута керованість держави, верховенство права, коли держава почне піклуватися, — всі вони з задоволенням повернуться», — наголосив лідер партії «Сила і Честь».

«Подивіться, як на західній Україні кожну копійку вкладають, щоб будувати замки, гарні будинки тощо. Вони заробляють і інвестують сюди, вони хочуть тут жити! Регуляторна функція уряду в тому і є: повернути найдорожчий капітал, який у нас є, — людей», — підкресли Ігор Смешко.

Політик ще раз нагадав, що дії уряду необхідно перевіряти за п’ятьма показниками: культура, наука та освіта, охорона здоров’я, екологія та демографія.

«Якщо немає цих показників, значить, прийшли політики, які ні професійними, ні культурними, ні моральними якостями не відповідають завданню будівництва потужного, сильного, правової держави. Вони прийшли заробляти для себе. Вони популістськи хочуть прийти до влади і продовжувати експлуатувати авторитарну олігархічно-кланову систему, яка мало чим відрізняється від російської», — підсумував Ігор Смешко.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте