Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Форум депутатів Дніпропетровщини всіх рівнів прийняв звернення про збереження миру, спокою і стабільності

Форум депутатів Дніпропетровщини всіх рівнів прийняв звернення про збереження миру, спокою і стабільності
У п’ятницю, 26 листопада, в Дніпропетровську в палаці спорту “Метеор” Південного машинобудівного заводу відбувся форум депутатів Дніпропетровської області всіх рівнів: від сільської і селищної рад до Верховної Ради України. На ньому були присутні понад 5 тисяч депутатів всіх рівнів.

Відкрила форум голова Дніпропетровської обласної ради Галина Булавка. Вона повідомила про те, що сьогоднішня зустріч проходить з ініціативи облради, яка прийняла відповідне рішення на сесії 24 листопада. Галина Булавка закликала присутніх до цивілізованого вирішення конфліктної ситуації, що виникла в державі.

З промовою перед присутніми виступив голова Дніпропетровської державної адміністрації, депутат Дніпропетровської обласної ради Володимир Яцуба. Він, як і в попередніх своїх виступах, ще раз наголосив на тому, що “влада керувалася і керується у своїх діях виключно законами та Конституцією України. Дніпропетровщина, - підкреслив він, - подобається це комусь чи ні, зробила свій вибір: виборці області понад 63% голосів віддали нині діючому Прем’єр-Міністру України Віктору Януковичу, понад 29% голосів отримав Віктор Ющенко. Ми шанобливо ставимося до вибору тих, хто проголосував за Віктора Андрійовича, але потрібно поважати і думку тих, хто віддав свій голос за Віктора Януковича, адже їх у нашій області більш ніж у два рази більше”. Володимир Яцуба висловився за найсуворіше дотримання Конституції та законодавчих норм нашої держави. “Державу не можна розділяти. Ми єдині, хоча і маємо різні політичні погляди”. Він наголосив на тому, що сьогодні чітко проглядається спроба конституційного перевороту. В Києві тривають мітинги, лунають заклики захоплювати державні установи, перекривати транспортні магістралі. Такі дії недопустимі! Україні та Дніпропетровській області не потрібен розбрат.

На форумі також виступили депутат обласної ради Микола Письменний, ректор Дніпропетровської гірничої академії Геннадій Півняк та ряд інших промовців. Вони висловили свою думку з приводу політичної ситуації в країні, а також засудили виступ на форумі представника від “Нашої України” народного депутата України Сергія Касьянова. Головна теза: народний депутат України Сергій Касьянов намагається бездоказово звинуватити обласну владу і депутатів всіх рівнів у фальсифікації виборів другого туру. Серйозних претензій щодо порушень на Дніпропетровщині, в тому числі і від представників ОБСЄ, немає. Вибори на Дніпропетровщині пройшли прозоро, організовано, з високою громадянською активністю.

Форум прийняв Звернення до Президента, Уряду і Верховної Ради України про негайне вирішення громадянського конфлікту мирним шляхом за столом переговорів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте