Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ДНУ ім. О.Гончара – фіналіст Всеукраїнської конкурсної програми Healthy Challenge 2019

ДНУ ім. О.Гончара – фіналіст Всеукраїнської конкурсної програми Healthy Challenge 2019

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара посів почесне 2-ге місце серед ЗВО України у загальнонаціональному конкурсі «За здоровий спосіб життя» та отримав грант у 20 000 гривень на облаштування здорового простору.

Загалом у рамках проекту Психологічна служба та Центр волонтерства та соціальних ініціатив ДНУ у співпраці з іншими підрозділами університету провели 64 заходи. Це були тренінги, майстер-класи, змагання та спортивний флешмоб, волонтерські заходи, індивідуальні консультації, освітні заняття, полемічні діалоги (в рамках інтелектуальної вітальні), клубні заходи, круглі столи та ін.

Усього до челенджу долучилися 5133 особи: 4803 студентів і 88 викладачів та співробітників ДНУ, 30 вихованців Центру соціальної підтримки дітей «Довіра» (дитячий будинок №1), 110 учнів шкіл та коледжів та 102 члени громади нашого міста.

Згідно з умовами конкурсу, протягом чотирьох тижнів квітня-травня заклади-учасники здійснювали здорові активності на теми раціонального харчування, фізичної активності, репродуктивного та ментального здоров’я. В результаті, 14 освітніх закладів із чотирьох областей: Дніпропетровської, Одеської, Черкаської та Миколаївської виграли міні-гранти на закупівлю обладнання та облаштування здорового простору. А 10 найактивніших закладів вищої освіти, коледжів і училищ України були відібрані до фіналу, який 4 червня відбувся у Дніпрі.

Довідка:
Перший в Україні челендж із популяризації здорового способу життя Healthy Challenge 2019 провели Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Інститут модернізації змісту освіти МОН України, Teenergizer, Центр громадського здоров’я МОЗ України.



Gorod.dp.ua на Facebook.


vvd  (07.06.19 22:11): А почему не написали, что первое место заняла Строительная академия ? Кстати, тоже из Днепра. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте