Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Субсидіанти отримають гроші на сплату комунальних послуг готівкою

Субсидіанти отримають гроші на сплату комунальних послуг готівкою

Вже у березні на рахунки пенсійного фонду держава спрямувала кошти, які видаватимуться усім, хто має оформлену субсидію, на руки – таке рішення прийняв Кабмін у минулому місяці. Новий документ описує зміни до вже раніше прийнятої постанови про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі.

«Кошти у бюджеті на це були закладені ще у минулому році. Наразі монетизовані субсидії видаватимуться пенсіонерам за їх пенсійними картками або приходитимуть разом із пенсією поштою. Інші субсидіанти, починаючи з 12 березня, отримуватимуть гроші через Ощадбанк, надавши свої паспорт та ідентифікаційний код. Сьогодні у Дніпропетровській області зареєстровано більше 200 тисяч отримувачів субсидій», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.
Від початку запровадження ініціативи головним питанням було – нараховувати гроші безпосередньо людям або ж надавачам комунальних послуг (газовим, електро- та іншим компаніям).

Сьогодні вже точно відомо, що кошти отримуватимуть самі жителі, що оформили субсидію. Оскільки монетизовані субсидії повністю видаватимуться на руки, платіжки люди отримуватимуть з сумами без їх урахування і матимуть самостійно оплачувати комунальні послуги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юрий  (04.03.19 13:02): Пенсия минималка ...полная субсидия от дорогого и милого государства составляет 1325 грн. Счет ТОЛЬКО ЗА ОТОПЛЕНИЕ (двушка ,хрущевка) - 1760!!! Со следующего месяца естественно задолжность более 340грн - прощай субсидия! СПАСИБО, "ШОКОЛАДНЫЙ ДЖО"!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті