Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Поліції закликають батьків – слідкувати за дітьми під час літніх канікул

В Поліції закликають батьків – слідкувати за дітьми під час літніх канікул

Патрульні Дніпра нагадують батькам – слідкуйте за своїми дітьми під час літніх канікул аби вони не стали жертвами злочину. Так, 13 червня 2 дівчаток напідпитку, які гуляли у парку, дякуючи небайдужості перехожого та поліції не потрапили до кримінальної хроніки.

Близько 21-ї години спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що виявив біля парку ім. Глоби 2 підлітків у стані алкогольного сп'яніння. Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася - заявник вказав на дівчаток у брудному одязі та неадекватному стані.

Ті мали ознаки алкогольного сп'яніння, не зовсім зрозуміло відповідали на питання. Як вдалося з'ясувати, дівчатам по 12 та 13 років. Одна з них мешканка Сум, яка, з її слів, приїхала у гості до подруги. Поліцейські викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала дітей. Також інспектори викликали представника ювенальної превенції Дніпровського відділку поліції та сповістили батьків дітей про даний випадок.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Вопрос  (14.06.18 13:28): Дети по 12 и 13 лет, кто им продал алкоголь? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті