Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Криворізькій трасі продовжується перший за кілька десятиліть капітальний ремонт

На Криворізькій трасі продовжується перший за кілька десятиліть капітальний ремонт
Стартував другий сезон масштабного капремонту Криворізької траси. Магістраль національного значення почали приводити до ладу рік тому – вперше в її історії.

Вже оновили 24,5 км автошляху. До кінця 2018-го із якісним покриттям будуть ще понад 14 км дороги. У першу чергу відремонтують найпроблемніші ділянки від Дніпра до Кривого Рогу. Нині у розпалі – роботи в районі села Затишне Криничанського району.

«Відновлення комунальних доріг і автомагістралей державного значення на Дніпропетровщині – завдання, поставлене Президентом України Петром Порошенком. Криворізьку трасу приводять до ладу вперше за півстоліття. Нині стартував вже другий сезон ремонтних робіт», – зазначив Валентин Резніченко.
Криворізьку трасу капітально не ремонтували десятиліттями. Обходилися ямковим ремонтом. Як результат, замість траси – суцільні ями.

Дорогу почали робити рік тому. Спільними зусиллями укравтодору та облдержадміністрації оновили декілька найпроблемніших ділянок траси Н-11. Загальна довжина – 24,5 км. Цьогоріч планують замінити ще понад 14 км «дорожнього одягу» автошляху.

Зараз дорожня техніка щосили працює в районі села Затишне Криничанського району. Довжина ділянки – 3,6 км. Ремонтники роблять основу під нове покриття. Згодом на неї покладуть два шари асфальтобетону.

«Раніше тут неможливо було їздити. Хоч бери машину в руки і неси, – поділився водій фури Сергій Гетьман. – Дякувати Богові, нарешті ремонтують дорогу. Радує, що робота кипить».
Цьогоріч на Дніпропетровщині також ремонтують інші траси національного значення.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (23.04.18 16:27): Темпы гигантские!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Л.А.  (23.04.18 14:32): Ехали 22.04.18г в Днепр, от Николаевки до Днепра произвели латание - три выбоины заделали, а рядом пять оставили... Водители видят новые латки и думают что ям больше нет, а ехать невозможно - попробует пусть губернатор проехать по этому участку. Возле Долинского словно после бомбёжки... Господа корреспонденты, снимите на видео как отремонтировали полосу ведущую в город, кто подписывает акты выполненных работ - они видели как выполнены работы? Відповісти | З цитатою
Шубин  (23.04.18 14:28): Для 150км трассы 14 в этом году, это капля в море. Если ее ремонтировать такими темпами, то к окончанию капремонта его нужно будет начинать заново. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті