Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для учнів Верхівцевської школи №2 звели сучасний спортзал

|«« «« »» »»|

У Верхівцевській школі №2 ніколи не було спортзалу. В теплу пору року уроки фізкультури проходили на вулиці, а взимку – у звичайному класі.

Умови для активного відпочинку створили за рік – поруч із навчальним закладом звели просторий спортзал, розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.
«Створюємо для дітей Дніпропетровщини комфортні умови – для навчання, занять спортом, відпочинку. Таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко, – сказав Валентин Резніченко. – Нині вже завершили будівництво спортзалу у Верхівцевській школі №2, його тут ніколи не було».
Будівництво спортзалу площею понад 600 квадратних метрів – довгоочікувана подія.
«Спортзалу у нас ніколи не було, фізкультура проходила у маленькому класі. Як могли – пристосовувались. Але всі ігри були «міні». Міні-футбол, міні-баскетбол. Інакше просто не виходило. Сподіваюсь, що тепер ми зробимо потужний ривок у спортивних досягненнях. Завойовуватимемо перемоги на районних та обласних змаганнях», – сказав вчитель фізкультури Євген Комендантов.
Новий спортзал – заслуга ДніпроОДА, розповіла директор школи Наталія Смакота.
«26 років спортзалу не було. Ми зверталися до голови ДніпроОДА, просили звести таку будівлю. І нас почули. Її звели за рік, з’єднали з головним корпусом школи», – додала вона.
Нині залишилися роботи з облаштування спортзалу, оснащення інвентарем.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті