Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі по слідах на снігу патрульні затримали автокрадія

У Дніпрі по слідах на снігу патрульні затримали автокрадія

Патрульні виявили викрадений автомобіль та особу, причетну до цього.

16 лютого, близько 2-ї години ночі на вулиці Кожем’яки патрульні помітили автомобіль ВАЗ 2106, що рухався із порушення ПДР. Екіпаж вирішив зупинити його та перевірити. Втім, після подання спецсигналів та вимоги зупинитись через гучномовець, водій не відреагував, а лише пришвидшив рух. Потім він зупинив транспортний засіб і кинувся навтьоки. Патрульні почали переслідування й викликали допомогу, бо помітили, що транспортний засіб має ознаки викрадення.

Незабаром поліцейським надійшла інформація про те, що вказаний автомобіль розшукує його власник. Він зателефонував 102 і повідомив про викрадення ВАЗ 2106. Патрульні екіпажі, які перебували неподалік місця події, отримали прикмети ймовірного крадія. Незабаром його виявили на Слобожанському проспекті завдяки слідам. Сніг, який щойно випав, допоміг охоронцям порядку прослідкувати напрямок руху втікача. Відбитки його взуття повністю співпав з тими, що були поряд з викраденим автомобілем. Чоловіка затримали. Він відмовився що-небудь пояснювати. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, а затриманого доставили до Індустріального відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Люблю лето без снега  (17.02.18 23:04): Летом раскрываемость преступлений хуже ,потому как, прибой смывает следы на песке... Відповісти | З цитатою
По рукам  (16.02.18 18:41): Лица не мыльте так!
А шо хлопчик молодой, дадут трояк всего и мож условно- продолжит дальше. Законы у нас же гуманные ***
Відповісти | З цитатою
Про  (16.02.18 18:11): Дегенерат... Человек копил на шестёрку , во всём себе отказывал и пр. урод пришёл и забрал , - лет бы 15 в Трудовом лагере , и понял как это Заработать! Відповісти | З цитатою
Реально  (16.02.18 14:23): 1. Хорошо в северных странах, там снега много.
2. Удивляюсь, что как обычно, не написали "раскрыли, задержали по горячим следам"(на холодном снегу).
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті