Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обстеження за допомогою сучасного томографу у лікарні Мечникова пройшли вже 2,5 тисячі людей

Обстеження за допомогою сучасного томографу у лікарні Мечникова пройшли вже 2,5 тисячі людей

Обстеження за допомогою томографу у лікарні ім. Мечникова пройшли вже 2,5 тисячі людей. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, сучасний пристрій працює у медзакладі майже півроку.

«За завданням Президента України Петра Порошенка осучаснюємо лікарні – відкриваємо нові, капітально ремонтуємо вже існуючі. Закуповуємо для них сучасне медобладнання. Усе – для комфорту та якісного лікування пацієнтів Дніпропетровщини, – зазначив Валентин Резніченко. – Нині за допомогою сучасного томографу у лікарні ім. Мечникова обстежили вже 2,5 тисячі людей».
В обласній лікарні ім. Мечникова – комп’ютерний томограф Optima CT660. Він дозволяє виявляти надскладні кардіохвороби, захворювання судин головного мозку, внутрішніх органів, кінцівок, а ще – більш точно планувати операції. На томографі видно органи у 128-ми розрізах. Це вдесятеро більше, ніж на інших моделях. Сама процедура – безболісна й безпечна, результат – точний і швидкий, запевняють медики.

«Обстеження за допомогою цього томографу – дуже затребувані. Пристрій працює з ранку до ночі, – наголосив головний лікар медзакладу Сергій Риженко. – Послуги такого медобладнання – для пацієнтів, які мають направлення від лікаря».
У 2017-му для лікарень Дніпропетровщини обласним коштом придбали близько півсотні одиниць обладнання. Це інкубатори для новонароджених, апарати штучного дихання, ангіографи, томографи, серед яких – і томограф для лікарні ім. Мечникова.

Щороку поліклініка обласної лікарні ім. Мечникова приймає понад 300 тисяч пацієнтів. У стаціонарі лікуються близько 40 тисяч людей.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (05.02.18 19:01): Куплено за счет бюджета, клиника государственная, а услуга - платная. Иначе, чем нехорошим словом, назвать такой порядок вещей не могу. Відповісти | З цитатою
Житель  (05.02.18 16:36): Все услуги в мечникова платные!!!1 Відповісти | З цитатою
Андрей  (05.02.18 10:31): Сколько стоит МРТ коленного сустава? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті