Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
12:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Всі силові структури Дніпропетровщини підняті по тривозі через напад на інкасаторський автомобіль

Всі силові структури Дніпропетровщини підняті по тривозі через напад на інкасаторський автомобіль

Саме за такою легендою у Дніпропетровській області 25 січня почалися масштабні навчання, в яких задіяні всі силові підрозділи поліції, Нацгвардії, СБУ та інші правоохоронні органи.


В ході навчання поліцейські мають на практиці відпрацювати свої дії за оперативними планами «Сирена», «Заручник» та «Грім».


Хронологія подій:

8:57 На лінію «102» надійшло повідомлення про збройний напад на інкасаторський автомобіль. Нападники умовно вбили двох інкасаторів, забрали гроші та зникли на автомобілі без номерів.



9:00 Прийнято рішення про введення на території області поліцейської операції «Сирена». Розгорнуто роботу оперативного штабу.


9:10 Надійшла додаткова інформація про захоплення заручника – водія інкасаторського автомобіля. Прийнято рішення про початок операції «Заручник». Ситуаційний аналітик дізнається телефон заручника та намагається домовитися про його звільнення. Однак нападники висувають свій ультиматум.


Подальший розвиток подій – за кілька годин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Глеб  (28.01.18 03:55): Могли бы условно как Чапаев на картошке все разыграть Відповісти | З цитатою
Кризис  (25.01.18 16:21): В "оперативном штабе" на заднем плане шесть атлантов подпирают
стену, какая у них функция ???
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кеша  (25.01.18 16:04): Прочитал заголовок, подумал у нас в городе где-то план-перехват уже организовывают. Открываю статью - оказывается учения силовых подразделений. Зачем такие заголовки делать?
С таким подходом сайт скатиться до следующих названий: "Чтобы закончить ремонт моста нужно лишь..." "Строительство метро будет успешным, если на ночь..." "Избавиться от ям на дорогах можно за один день. Ремонтники скрывали эту тайну веками" "Дедовский метод оплаты комуналки долги исчезнут за 1 неделю" и т.д.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сема  (25.01.18 15:13): Мне понравились экспертные оценки специалистов. Там на 4 картинке мужик в форме стоит, задайте ему вопрос по физическим кондициям и он вам сразу ответит. А снова заговорить после его ответа вам помогут челюстно-лицевые хирурги. Каждый должен есть свой хлеб - кто сальто крутить, кто думать и организовывать, кто переговоры вести. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (25.01.18 13:14): Интересно...физподготовку прошли все сотрудники оперативного штаба? судя по комплектации- не все подтянутся 20 раз и отожмутся от пола 50 раз...про бег на длинные дистанции я умолчу... И ГДЕ ЛЮСТРАТОРЫ??? Відповісти | З цитатою
Буй  (25.01.18 13:13): С философской точки зрения - в реальности будет все по другому, что дает основание полагать - действительность. А так - оловянные солдатики в этой игре на деревянных лошадках, и "условные нападавшие" - условно убили двух инкассаторов, условно забрали деньги и условно скрылись на автомобиле без номеров. Затем условное задержание, условное следствие и возможно условный приговор. Відповісти | З цитатою
Реальность  (25.01.18 12:46): А при нападении на инкассаторский автомобиль в реальной жизни, тоже _ВСЕ_ силовые ведомства задействуют? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті