Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
03:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дніпра доправили двох "тяжких" бійців, поранених під Бутівкою

До Дніпра доправили двох

Один з військових – у реанімації, інший – у комі.

Напередодні із зони АТО до Дніпра доправили двох поранених військовослужбовців. Один із них у вкрай тяжкому стані, передає "5 канал".

Поранень бійці зазнали під Бутівкою, потрапивши під мінометний обстріл бойовиків. 34-річний боєць із мінно-вибуховими пораненнями голови зараз у комі. Його життя підтримує апарат штучного дихання. Іншому військовому – 47 років. Він перебуває в реанімаційному відділенні.

"В одного пацієнта вкрай тяжке мінно-вибухове поранення голови. Він перебуває на апараті штучної вентиляції легень і його стан вкрай важкий. У іншого пацієнта мінно-вибухове поранення з уламковими ураженнями верхніх та нижніх кінцівок. Один осколок у нього є біля шийних хребців, але, на щастя, цей осколок не призвів до наявності неврологічного дефіциту. Тобто спинний мозок у пацієнта неушкоджений", – повідомив заступник головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Олександр Толубаєв.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті