Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
08:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч на альтернативні види опалення перейшли майже 20 закладів освіти

Цьогоріч на альтернативні види опалення перейшли майже 20 закладів освіти

Майже 20 котельних шкіл і дитсадків Дніпропетровської області переведені цьогоріч на альтернативне опалення. Тепер у закладах освіти, які обігріваються за допомогою соняшникових пелет, вугілля та електрики, по-справжньому тепло.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина активно переходить на альтернативне паливо. З а останні два роки в області переведені на твердопаливні котли понад 30 котельних у садках, школах і лікарнях. У бюджетних закладах стало набагато тепліше», – підкреслив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Цьогоріч на альтернативні види опалення перейшли 12 шкіл у Нікополі, Марганці, Верхньодніпровському, Солонянському, П'ятихатському, Новомосковському, Широківському районах, а також у Новолатівській і Новопокровській об'єднаних громадах.

Завдяки «альтернативці» стало тепліше в шести дитсадках Нікопольського, Солонянського, Верхньодніпровського районів та Марганця.

На сьогодні в регіоні працює більше сотні твердопаливних котельних. Здебільшого вони зведені без жодної копійки бюджетних коштів, це суто приватні інвестиції.

Практика показує, будувати такі об'єкти теплопостачання вигідно: тариф нижчий за газовий, а тепло можна регулювати залежно від погоди.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (15.12.17 19:59): Хватит трепаться.
Пол-России, снабжающей газом Европу, отапливается углем и дровами.
А вы разнылись.
Что дешевле, то и используют.
Відповісти | З цитатою
Друг  (14.12.17 12:47): А тариф только на 10% ниже и кпд ниже чем на газовых! Необходимость операторов -кочегаров(ежедневная чистка), экология и срок эксплуатации котла.Если было бы ТЭО ,то этого не делали!!! Відповісти | З цитатою
Жорык-эколог  (14.12.17 12:47): Переходим все на кизяки! Самое экологичное топливо! Відповісти | З цитатою
Прохожий  (14.12.17 11:45): А как же "Охорона довкилля"? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Чудик  (14.12.17 10:47): Не знаю, не знаю... У родственников в селе в 1995-м наоборот перевели на газ. Был по настоящему праздник: школа, детский сад, сельсовет, частные дома на голубом топливе. Теперь возвращаемся к печькам, кочегаркам... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті