Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сталь - Карпати 0:0. Не зраджуючи трендам

|«« «« »» »»|

Турнірна ситуація перед грою обіцяла обом суперника чимало преференцій у випадку здобуття трьох очок.

"Карпати" могли закріпитись в середині турнірної таблиці з прицілом на першу шістку, "Сталь" розраховувала нарешті залишити останню сходинку. Враховуючи, що в попередньому турі обидві команди здивували нічиїми з грандами, очна зустріч виглядала багатообіцяючою.

Та що отримали на виході? Ті самі банальні нулі на табло, якими "побалували" вболівальники в суботу "Верес", "Зірка", "Олександрія" та "Чорноморець". За перший тайм команди жодного разу не влучили у ворота. "Сталь" діяла більш активно, але не настільки, щоб говорити про якусь серйозну перевагу.

Після перерви ініціатива вже була на боці львів’ян, які навіть створили кілька по-справжньому гольових моментів. Зокрема, на 67-й хвилині Пеньков зреагував на класний удар головою від Гладкого. Згодом воротам загрожував Ді Франко – знову голкіпер на висоті, а вже в компенсований арбітром час Акулінін бив метрів з восьми, проте Пеньков, відбивши м’яч ногою, забрав собі звання найкращого гравця матчу.

Проте перераховані моменти, хоч і виглядали ефектно, губляться на фоні блідої гри, яка супроводжувалась величезною кількістю помилок, боротьбою та банальною відсутністю необхідної майстерності. Витримавши випробування "Шахтарем" та "Динамо", кам’янська та львівська команди провалили іспит в протистоянні з рівним за класом суперником.

Українська Прем'єр-ліга. 15-й тур

5 листопада. Київ. "Оболонь-Арена"

Головний арбітр: Володимир Новохатній

"Сталь" (Каме'янське) - "Карпати" (Львів) 0:0

"Сталь": Пеньков - Тимчик, Ткачук, Грачов, Михайличенко - Месхі, Е. Малакян - Кузик, Обрадовіч (Хоцяновський 88), Мисик (Вакула 85) - Климчук (Якимів 46)

"Карпати": Підківка - Мірошниченко, Федецький, Нестеров, Лобай, Гуцуляк - Мякушко, Тіссоне, Худоб'як, Карраскаль (ді Франко 63) - Гладкий (Акулінін 79)

Попередження: Мисик 55, Тимчик 69, Малакян 91 - Федецький 30, Карраскаль 57, Худоб'як 64

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті