Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музей АТО отримав новий експонат зі Сходу України

Музей АТО отримав новий експонат зі Сходу України

Волонтери передали дніпровському Музею АТО черговий експонат – безпілотний літальний апарат. Його привезли із зони АТО, повідомив історик та один із творців музею Юрій Фанигін.

«Ми отримали безпілотник фірми DEVIRO, яка працює у Дніпрі з 2014 року. Так звана «лелека» - один з найрозповсюдженіших апаратів, якими користуються українські військові для аеророзвідки. Сотні таких крил вже виконали тисячі завдань та продовжують кожного дня допомагати нашим Героям», - розповів Юрій Фанигін.

Експонат для Музею АТО зібрали із декількох безпілотників. Вони літали над Донецькою областю, доки не вийшли із строю. Один із апаратів навіть був уражений ворожим вогнем, про що свідчить слід на крилі.

Новий експонат поповнить внутрішню експозицію Музею АТО.

Перший в Україні Музей АТО відкрила ДніпроОДА. Вулична експозиція з'явилася у травні 2016-го, внутрішня – у січні 2017-го. Вони розповідають про подвиг мешканців області, які захищають Батьківщину. Над створенням Музею працювали волонтери, АТОвці, історики, музейники, художники, дизайнери. Відвідати його можуть всі бажаючі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


капитан Немо  (10.10.17 19:05): Сотни таких крыльев уже выполнили тысячи задач и продолжают каждый день помогать нашим Героям Відповісти | З цитатою
кеша  (10.10.17 14:15): а видео нет, которое наснимал этот беспилотник? хочу посмотреть на колонны российской военной техники и тысячи российских военных, которые на нас напали, пусть тоже покажут в музее Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дред  (10.10.17 14:00): От негодяи!!! Зажигалкой подпалить хотели!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті