Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровському районі відкрили перший буккросинг

|«« «« »» »»|

У Дніпровській райдержадміністрації відкрили буккросинг. Близько трьох сотень книжок подарувала новій читальні ДніпроОДА. Є різні жанри – від художньої літератури до публіцистики.

Про це розповів заступник голови ДніпроОДА Каміль Примаков.

«Традицію створення буккросингів розпочала ДніпроОДА – міста та райони області підхопили ідею. Нині в адмінбудівлях регіону вже з десяток таких читалень. Прагнемо, аби їх відкривали більше у селах. Ми живемо у час гаджетів, і важливо дати можливість молодим людям тримати в руці справжню книгу, а не лише дивитися у смартфон», - зазначив Каміль Примаков.

Працівники та відвідувачі Дніпровської РДА готові доповнити колекцію нового буккросингу своїми книжками, аби таким чином поділитися емоціями один з одним.

«Я бачила такий буккросинг у ДніпроОДА, і тепер дуже радісно, що й у нас відкрили подібний читальний куточок. Це дуже цікава ідея. Корисно у вільну хвилинку відпочити саме з книгою», - поділилася співробітниця Дніпровської РДА Руслана Пікінер.

Відкриття буккросингів сприяє відродженню культури читання, вважає голова Дніпровської РДА Артем Фісунов.

«Це дуже важливо, адже ми орієнтуємо дозвілля читачів у правильному напрямку. Я вже обрав книжку, яку хотів би почитати – про козаків-характерників. Але її вже хтось взяв. Гарні екземпляри швидко «розлітаються», почитаю як повернуть», - розповів Артем Фісунов.

Скористатися буккросингом можна на третьому поверсі Дніпровської райдержадміністрації за адресою: смт Слобожанське, вул.Теплична, 5.

Буккросинг – вільна бібліотека для обміну книжками, яку облаштовують у громадських місцях. Головне правило – замість взятої книги потрібно поставити іншу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (06.10.17 10:19): Это здорово!))) Відповісти | З цитатою
читатель  (05.10.17 22:25): Это здорово , конечно. Но лично для меня книги в традиционном их виде остались в прошлом. Уже давно перешел на электронный вариант и не жалею. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті