Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
06:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Великий економічний форум у Дніпрі збере тисячу бізнесменів, інвесторів та експертів

Великий економічний форум у Дніпрі збере тисячу бізнесменів, інвесторів та експертів

У середині листопада Дніпропетровщина прийматиме масштабний економічний форум, на який з’їдеться тисяча бізнесменів, банкірів, економістів та інвесторів з майже 20 країн світу. Учасники дадуть поради щодо розвитку економіки держави, а також дізнаються, як залучати інвестиції й виходити на міжнародні ринки.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«На форумі підніматимуть актуальні питання щодо розвитку української економіки. Очікуємо як успішних реформаторів з державного сектору, так і представників бізнесу. Акцент – на конструктивному діалозі та практичних навичках. Наша мета – звести якомога більше інвесторів з бізнесом та почути, чого вони прагнуть від держави. Форум – це комунікаційний майданчик для побудови нових ділових зв’язків. Робити бізнес-клімат у країні сприятливим – одне із завдань Президента України Петра Порошенка», – зазначив Валентин Резніченко.

Знаннями ділитиметься сотня українських та закордонних експертів. У центрі уваги – реформи, інновації, експортна привабливість вітчизняних виробників та формування конкурентоздатності нашої країни. Усі тематичні зустрічі пройдуть у вигляді дискусій, тренінгів, презентацій і ділових ланчів.

Крім того, на форум завітають інвестори з Китаю, Японії, Німеччини, США, Франції, Нідерландів, Австралії. Закордонні гості дізнаються про інвестиційний потенціал Дніпропетровщини, поділяться власним досвідом та розкажуть про особливості виходу на світовий ринок.

«Підприємці регіону зустрінуться з інвестиційними компаніями та презентують їм більше ста проектів. У них можна вкладати гроші вже зараз, – розказав радник голови ДніпроОДА Юрій Богданов. – Діяльності інвесторів сприяємо. Частіше за все їм потрібна не стільки допомога, скільки відсутність перепон у роботі».

Форум – дводенний. 16 листопада платформою для міжнаціонального економічного обміну стане центр «Менора», 17-го – ДніпроОДА.

Приєднатися до діалогу можуть усі бажаючі. Для цього достатньо зареєструватися на сайті форуму. Реєстрація стартує 5 жовтня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


знаем  (04.10.17 14:38): снова рекламщики консалтинговых агенств понаедут. Відповісти | З цитатою
Житель  (03.10.17 18:05): а результат будет как обычно... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті