Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Веслувальники Дніпропетровщини вибороли польське «срібло»

Веслувальники Дніпропетровщини вибороли польське «срібло»

Чотири срібні медалі з академічного веслування завоювали спортсмени Дніпропетровщини на європейських змаганнях, що проходили в Польщі.

За перемогу боролися хлопці до 23 років, повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

«Наші хлопці змагалися серед екіпажів чотиримісних човнів. Станіслав Козодой, Олексій Тимошенко, Артем Деркач та Олег Кравченко обійшли угорців та вибороли срібло», - розповіла директор Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності, заслужений тренер України Діна Міфтахутдінова.

Український екіпаж, який складався з наших земляків, прийшов до фінішу другим. Результат – два кілометри за 6 хвилин і 52 секунди. Кращими виявилися тільки румуни, які прийшли до фінішу на десять секунд раніше наших хлопців.

«Дніпровські спортсмени показали гарний результат. Це стало можливим завдяки високому рівню підготовки наших атлетів, злагодженій роботі тренерського складу та підтримці спорту обласною владою», - додала Діна Міфтахутдінова.

Тепер веслувальники готуються до всеукраїнських змагань «Кубок федерації», які пройдуть 6-8 жовтня у м.Вишгород Київської області. Там будуть відбирати спортсменів до національної збірної України, яка виступатиме на Міжнародних змаганнях наступного року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті