Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Динамо - Сталь 4:1. Забороніть забороняти

|«« «« »» »»|

Яку "Динамо" отримало користь в матчі проти такої "Сталі", окрім трьох легких очок? Питання участі в поєдинках проти рідної команди орендованих гравців вже набило оскомину. Звісно, аргументи прихильників заборони виглядають цілком логічно з точки зору бізнесу. З точки зору футболу – це нісенітниця.

Відсутність двох основних флангових захисників для нинішньої "Сталі" - це більш ніж відчутна втрата. Замість того, щоб Тимчик та Михайличенко в бойових умовах перевірили свою готовність конкурувати за місце в основі "Динамо", вони були змушені спостерігати за грою з трибун "Олімпійського". Можливо, саме Тимчика не вистачило "Сталі" для того, щоб в дебюті зустрічі завадити Кравцю віддати гольовий пас на Бєсєдіна. Артем першим дотиком прийняв м’яч та прибрав захисника, другим пробив точно в кут.

Варто зауважити, що Олександр Хацкевич, готуючись до матчу-відповіді проти "Марітіму", надав відпочинок більшості лідерів команди. Якщо Мбокані та Гармаша залишились на лаві для запасних, то Ярмоленка не було навіть в заявці. В центрі поля вийшли Сидорчук та Шепелєв, тоді як на флангах діяли Гусєв та Циганков. Зліва в захисті дебютував Йосіп Піваріч, однак вже на 8-й хвилині хорват був змушений залишити поле, оскільки отримав розсічення голови після зіткнення з Задеракою. В гру вступив 18-річний Віталій Миколенко, який в цілому залишив досить приємне враження. Хоча обов’язково потрібно робити поправку на суперника.

Справа в захисті "Динамо" грав Кендзьора, пара центральних захисників залишилась незмінною – Хачеріді та Віда, Кадар залишився поза заявкою, то ж, швидше за все, саме угорець замінить дискваліфікованого Євгена у четвер. Ворота вийшов захищати третій за рангом голкіпер Георгій Бущан.

Егіше Мелікян проблему оголених флангів вирішив за допомогою Богдана Мицика та Миколи Павлюка. Центр захисту закривали Даніелян та Грачов, Гор Малакян та Михайло Месхі закривали опорну зону, в групі атаки діяли Мисик, Кузик, Задерака та Едгар Малакян, при цьому виділити чистого форварда серед цієї четвірки було досить складно.

Можливо, у "Сталі" був би шанс створити більше проблем, якби не настільки швидкий м’яч. До честі кам’янців, вони намагались йти вперед, однак за це в середині першого тайму і поплатились. На подачу кутового пішло занадто багато гравців "Сталі", "Динамо" організувало стрімку контратаку, в ході якої Шепелєв віддав пас на Кравця, а Артем на мить випередив Даніеляна, який постелився у підкаті, та пробив під поперечку. Втретє "Динамо" забило перед перервою, коли Олег Гусєв точно подав на голову Домагою Віді.

У другому таймі кияни вирішили перейти на економ-режим, чим "Сталь" одразу ж скористалась. Після розіграшу стандарту Даніелян класно закинув м’яч за спини захисникам, а Орест Кузик, увірвавшись у вільну зону, в дотик пробив в нижній кут. Від гріха подалі динамівці знову додали обертів. Особливо старався Циганков, який демонстрував готовність стати достойною альтернативою Андрію Ярмоленку. Віктор і сам загрожував воротам, і партнерам асистував. Саме після його розрізного пасу Артем Бєсєдін, який зробив несподіваний для захисників ривок, віддав м’яч під удар Кравцю. Артем пробив з 15-ти метрів сходу, влучив у стійку, від якої м’яч відскочив у спину Пенькову, а вже потім перетнув лінію воріт.

Далі було легке тренування (хоча так можна назвати весь матч), в ході якого кілька симпатичних комбінацій, але без завершального удару розіграли гравці "Сталі", а футболісти "Динамо" так і зовсім мали б робити рахунок не пристойним, проте Бєсєдін примудрився з метру влучити у голкіпера, а після удару Циганкова та рикошету знову надійно зіграв Герман Пеньков. Феєрична перемога "Динамо", яка, здається, може навіть нашкодити, створивши чергову ілюзію київського благополуччя.

Українська Прем'єр-ліга. Шостий тур
20 серпня. Київ. НСК "Олімпійський"

"Динамо" (Київ) - "Сталь" (Кам'янське) 4:1

Голи: Бєсєдін 2, Кравець 26, Віда 41 - Кузик 54, Пеньков 65 аг

"Динамо": Бущан - Кендзьора, Хачеріді, Віда, Піваріч (Миколенко 8) - Гусев (Гонсалес 67), Сидорчук (Буяльський 46), Шепелєв, Циганков - Бєсєдін, Кравець

Тренер: Ллександр Хацкевич

"Сталь": Пеньков - Мицик, Даніелян, Грачов, Павлюк - Месхі (Якимів 81), Г.Малакян (Костенко 77) - Задерака (Хоцяновський 63), Е.Малакян, Мисик, Кузик

Тренер: Егіше Мелікян

Попередження: Мисик 42, Г.Малакян 55

Післяматчева прес-конференція Єгіше Мелікяна

Головний тренер "Сталі" Єгіше Мелікян прокоментував гру своїх підопічних у матчі з "Динамо".

- Перемога "Динамо" заслужена. Але я дивлюся на речі реально, тому що на сьогодні ми маємо те, що є. Ще до початку чемпіонату ми знали, що в нас є проблема з фланговими захисниками, й тому взяли в оренду гравців "Динамо" (мова про Олександра Тимчика та Богдана Михайличенка, які за умовами орендних угод не могли грати у поєдинку – прим.). В нас на фланг захисту вийшов футболіст, який уперше в житті зіграв на цій позиції, й динамівці скористалися нашими проблемними місцями.

Неприємний рахунок, але ми не засмучуємося й рухаємося вперед. У нашої команди сильний характер, і все лише починається для нас. Просто потрібно почекати, і з часом ми покажемо, на що варті.

Фото: http://pfcstal.com

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті