Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч на ремонт доріг Дніпропетровщини з Держбюджету виділено більше мільярда гривень – Гройсман

|«« «« »» »»|

Дорожня інфраструктура України буде якісно оновлена в найближчі роки – і українці зможуть їздити гарними дорогами. У 2017-му на капітальне відновлення доріг Дніпропетровщини виділено з Держбюджету понад 1 млрд грн.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на Дніпропетровщину. Голова Уряду перевірив перебіг дорожніх робіт в області.

«Будівництво доріг є нашим пріоритетом. Фактично в цьому році ми збільшили фінансування. Вважаю, треба концентрувати більше ресурсів, аби починати і завершувати ремонт, а не полишати його перехідним на наступні періоди. Ті регіони, де є проекти і необхідність модернізації доріг, будемо підтримувати», – запевнив Володимир Гройсман.

Голова Уряду зазначив, що наразі готується Державна стратегія розвитку дорожнього господарства.

За три-п'ять років ситуація в країні кардинально зміниться на краще. Українці мають і будуть їздити гарними дорогами, переконаний Прем'єр.

Володимир Гройсман перевірив хід ремонту запорізького шосе.

«Це черговий об'єкт, який будуємо в рамках реконструкції національних доріг. Цьогоріч на дорожні роботи у Дніпропетровській області виділено з Держбюджету більше мільярда гривень. Ще 150 мільйонів – плануємо виділити. Тепер слід ефективно використати ці кошти. Тут усе залежить від того, як організована робота зі стратегічного відновлення шляхів, що руйнувалися десятиліттями», – зауважив Володимир Гройсман.

Ходом ремонтних робіт на запорізькій трасі Прем'єр залишився задоволений.

«Нам треба більше залучати ресурсів, аби завершувати вже розпочаті проекти та починати нові», – додав Голова Уряду.

Трасу Н-08 сполученням Дніпро-Запоріжжя капітально ремонтують із середини травня. Одна підрядна організація асфальтує від обласного центру, інша йде назустріч від кордону із Запорізькою областю.

Протяжність ділянки, яку ремонтують, – 36 кілометрів. Наразі п ідрядники вже пройшли вирівнюючим шаром третину шляху, потім укладуть верхній шар.

Щодобово дорогою проїжджають понад 13 тисяч автомобілів.

Магістраль державного значення збудували ще у 80-х роках минулого століття. З того часу її капітально ремонтують вперше. Це результат співпраці Кабміну, Бюджетного комітету Верховної Ради, Укравтодору, Мінтрансу, Служби автодоріг області та ДніпроОДА.

«Робимо акцент на капітальному ремонті доріг. Нині роботи ведуться як на трасах державного значення, так і на комунальних автошляхах. Дуже часто це дороги, які не бачили якісного асфальту десятиріччями», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Крім запорізької траси, цьогоріч на Дніпропетровщині ремонтують ще три дороги державного значення – Дніпро-Донецьк, Дніпро-Кривий Ріг і Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

«Ремонти доріг здійснюються коштом державного та обласного бюджетів. Загальна вартість – майже три мільярда гривень, – розповів виконуючий обов'язки керівника Служби автодоріг області Геннадій Немога. – Роботи йдуть за графіком. Підрядники дають п'ятирічну гарантію на кожну дорогу».

Це лише перший етап масштабного ремонту – роботи продовжаться й наступного року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


pr.dmitrij  (18.08.17 12:15): По Алмазной проедьте до 9 хлебзавада...посмотрите что такое танкодром...позорище Відповісти | З цитатою
Fidel  (16.08.17 10:43): КОгда-то уже писал, но повторюсь - то что в развитых странах повседневная банальность у нас "...Это результат сотрудничества Кабмина, Бюджетного комитета Верховной Рады, Укравтодора, Минтранса, Службы автодорог области и ДнепрОГА."
И второе - GrosMAN мог остаться доволен только одним - цифрой отката ибо закатали денег прилично.
В народе бытует мнение, что активно затраивающая организация в Днепре (Днепровская Брама, Семейный, Счастливый и т.д.) не просто из Винницы, а и имеет отношение к к нашему супергеройскому премьеру. Думаю, что ему глубоко класть на дороги и где там он еще был. Думаю, что приезжал к боре за землю договариваться.
Відповісти | З цитатою
Асфальтоукладчик  (15.08.17 22:28): Вот интересно, как он мог остаться довольным качеством ремонта? Да уже все знают, что новая дорога на выезде из Днепра как стиральная доска. И это не выравнивающий слой, а верхний. Откуда тут качество? с рала-мазала-лепила Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Водитель  (15.08.17 15:56): И коммунальные, и государственные, и все 10-летиями разрушали. Да это твоя работа, Резниченко, и Гройсмана тоже. И делается это благодаря налогоплательщикам. Герои... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті