Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Більше половини субсидіантів забажали отримати на руки зекономлені на газі та електриці кошти

Більше половини субсидіантів забажали отримати на руки зекономлені на газі та електриці кошти

Понад 60 відсотків родин-субсидіантів Дніпропетровщини, які зекономили газ та електрику в опалювальний сезон, вже оформили заяви на отримання грошової компенсації.

Це майже 70 тисяч заощадливих абонентів, повідомили у департаменті соцзахисту населення ДніпроОДА.

«Щоб «монетизувати» заощаджені енергоресурси, абонентам необхідно до 1 вересня написати відповідну заяву в управлінні соцзахисту за місцем проживання, – розповіли в департаменті ДніпроОДА. – За останній місяць кількість родин-субсидіантів, які виявили бажання отримати грошову компенсацію за зекономлені газ та електрику, збільшилась у п'ять разів».

Отримати гроші за економне використання енергоресурсів можуть клієнти організацій «ДТЕК Дніпрообленерго» та «Дніпропетровськгаз збут», які мають у себе в домівках або квартирах індивідуальні системи опалення, заздалегідь оформили субсидію та не спожили протягом опалювального сезону встановлені урядом норми газу та електрики, додали в департаменті.

У залежності від заощаджених ресурсів, абоненти отримають максимум 700 гривень грошової винагороди від держави – поштовим переказом або на банківську карту.

У минулому опалювальному сезоні субсидією користувалися понад півмільйона родин Дніпропетровщини – близько 110 тисяч із них можуть отримати на руки зекономлені на енергоресурсах гроші.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Читатель  (09.08.17 23:28): Одно не пойму значит одни малообеспеченные налоги не платит субсидии имеет ещё и премиальные изявили желание получить. Другие своими налогами обеспечивают бюджет субсидии и вот ещё и премии малоимущим при этом и коммуналку при этом платят по полной что государство что за законы? Відповісти | З цитатою
Kanev  (09.08.17 15:03): Во халява поперла! Відповісти | З цитатою
Григорий  (09.08.17 14:59): не обманывайте. "изъявили желание". меня и уговаривали, и даже угрожали катастрофическими последствиями, если не напишу заявление. но на простой вопрос "я не хочу, зачем мне это?" ответ один ----пришел приказ сверху. может здесь кто-нибудь объяснит, зачем они так извращаются и не хотят оставлять на лицевом? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті