Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Каратисти Дніпропетровщини вибороли «золото» на дефлімпіаді в Туреччині

Каратисти Дніпропетровщини вибороли «золото» на дефлімпіаді в Туреччині

Спортсмени збірної України з карате вибороли золоті медалі на Дефлімпійських іграх, які проходили в турецькому місті Самсун. Атлети Дніпропетровщини принесли команді два "золота", повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

«Наші спортсмени з порушеннями слуху виступають яскраво та потужно протягом всього часу ігор. Чергову перемогу нам принесли В’ячеслав Новіков та Марина Губанова - вони вибороли золоті медалі», - розповіли в управлінні.

Каратист В’ячеслав Новіков бився з іранським спортсменом та виборов перемогу з рахунком 3:0. Золото в жіночій команді з’явилося завдяки старанням Марини Губанової. Вона змагалася з російською суперницею та перемогла з рахунком 2:0.

«Наші спортсмени змагалися в куміте-командах. Це різновид сучасного карате, який включає в себе всі види бою на татамі – тренувальний, змагальний та атестаційний», - додали в управлінні.

23-ті Дефлімпійські ігри проходили в Туреччині з 18 – 30 липня.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті