Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 13 мільйонів гривень планують виділити на житло рідним загиблих бійців

Майже 13 мільйонів гривень планують виділити на житло рідним загиблих бійців

14 липня відбудеться 9-та сесія Дніпропетровської обласної ради. Одним із важливіших питань є уточнення до обласного бюджету. Надходження до головного кошторису Дніпропетровщини зросли за останній квартал року, тож додаткові кошти необхідно розподілити за найбільш важливими напрямками.

Про це вчора на своїй сторінці у facebook повідомив голова обласної ради.

Зокрема, на підтримку учасників бойових дій та їх родин. 12,8177 милиона гривен планується виділити додатково на придбання житла сім'ям загиблих та інвалідам. Окрім того, депутати голосуватимуть за надання матеріальної допомоги бійцям та їх рідним.

«Підтримка учасників бойових дій та їх родин - це один із пріоритетів нашої роботи. На найближчій сесії Дніпропетровської обласної ради ми будемо голосувати за виділення грошей на придбання житла на вторинному ринку для сімей загиблих та для осіб з інвалідністю. Також ми винесемо на розгляд депутатів зміни, які стосуються виділення коштів на матеріальну допомогу родинам загиблих учасників АТО у розмірі прожиткового мінімуму на кожного члена родини», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті