Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мобільний Центр надання адмінпослуг та земля для АТОвців: підсумки тижня від ДніпроОДА

Мобільний Центр надання адмінпослуг та земля для АТОвців: підсумки тижня від ДніпроОДА

Земельні ділянки для АТОвців, мобільний Центр надання адмінпослуг, нові дитсадки та водоводи.

Про зроблене та плани на майбутнє під час щотижневого публічного звіту в ДніпроОДА розповів заступник очільника регіону Володимир Юрченко.

У центрі Богданівської об'єднаної громади Павлоградського району відкрили новий дитячий садок.

«Загалом цьогоріч ремонтуємо та реконструюємо 12 садків. Це додаткові місця для 1140 дітей. Окрім того, починаємо будівництво чотирьох нових дошкільних закладів», – зазначив Володимир Юрченко.

У Межовій відкрили сучасний ком'юніті-центр для пенсіонерів та переселенців.

«У центрі можна безкоштовно зайнятися йогою чи піти на тренажери, опанувати комп’ютер, поспілкуватися з психологом, – сказав Володимир Юрченко. – Проект реалізувала місцева громада за підтримки німецької компанії GIZ».

У Петропавлівській райлікарні відкрили оновлене фізіотерапевтичне відділення. Гроші на це також виділила німецька компанія GIZ, додав заступник голови ДніпроОДА.

У Божедарівці завершили будівництво водоводу, загалом цьогоріч в області зводять та реконструюють 13 таких об'єктів. Це забезпечить питною водою близько 20 тисяч людей, у яких її ніколи не було.

У ДніпроОДА презентували перший в Україні мобільний Центр надання адмінпослуг. ЦНАП буде обслуговувати людей з особливими потребами просто вдома або в лікарнях. Як повідомив Володимир Юрченко, у планах – придбати такі кейси з ноутбуком, принтером, сканером та 3G-модемом для 34 громад області.

Загалом в області вже 55 Центрів надання адмінпослуг, два з яких – сільські. Всі 250 адміністраторів таких ЦНАП пройшли спеціалізований курс зі стресостійкості.

«Незабаром у Центрах надання адмінпослуг області з’явиться нова комплексна послуга – оформлення землі для АТОвців. Це мінімізує спілкування з чиновниками. Це перший подібний проект в Україні», – наголосив Володимир Юрченко.

На сьогодні земельні ділянки в області вже отримали понад чотири тисячі військових, ще майже п'ять тисяч заяв – у процесі обробки.

Говорячи про плани обласної влади, заступник голови ДніпроОДА нагадав - 28 червня, в День Конституції України, від Фестивального причалу Дніпра відшвартовується регата «Козацький шлях», організатором якої є, зокрема, команда Валентина Резніченка.

«Понад два десятки яхт з Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Одеської областей подолають півтисячі кілометрів. Проводити яхтсменів та насолодитися незабутнім видовищем запрошуємо всіх бажаючих», – сказав Володимир Юрченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті