Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Павлограді можуть реалізувати проект з конкурсу стартапів ДніпроОДА

У Павлограді можуть реалізувати проект з конкурсу стартапів ДніпроОДА

На базі найбільшого в Україні Індустріального парку в Павлограді можуть реалізувати проект «Екокрівля» одного з переможців конкурсу стартапів «Best Invest» Іллі Балуєва.

Про це розповів в інтерв’ю інтернет-виданню Dniprograd куратор проекту «Best Invest», директор «Інвестиційно-інноваційного центру» ДніпроОДА Олександр Коломійцев.

«Напередодні конкурсу до розробника екологічної крівлі звернулися іноземці з пропозицією продати їм ідею. Але Ілля, як справжній патріот, хоче, щоб його технологія допомогла процвітанню нашої області. Його проект може бути реалізований на території найбільшого в Україні Індустріального парку в Павлограді», - сказав Олександр Коломійцев.

Проект винахідника передбачає виготовлення екошиферу, в якому будівельний асбест замінений на екологічну вторинну сировину. Отримуваний матеріал – повністю екологічний та економічний у виготовленні.

Саме ініційований Командою Валентина Резніченка конкурс стартапів фактично дозволив зберегти цей перспективний проект для області, додав Олександр Коломийцев. Адже на «Best Invest» запрошували учасників навіть без технічного обґрунтування – просто з цікавими свіжими ідеями.

Перспективні проекти фахівці «Інвестиційно-інноваційного центру» ДніпроОДА готові розвивати разом з їх авторами – запатентувати, допомогти у створенні дослідних зразків, випробувати – і зрештою вивести готовий продукт на інвесторів, щоб реалізувати його саме на Дніпропетровщині.

Наприкінці 2017 року організатори планують провести повторний конкурс стартапів.

Повний текст інтерв’ю – на сайті інтернет-видання Dniprograd.

Gorod.dp.ua на Facebook.


логика  (09.06.17 18:36): А что, если продать иностранцам и забабахать в павлие эти крыши - уже не патриот? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті