Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підрозділи Нацполіції Дніпропетровщини отримали 38 сучасних електромобілів

|«« «« »» »»|

Підрозділи Нацполіції області отримали 38 сучасних електромобілів. Ключі від новеньких «Міцубісі Аутлендер» копам вручив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Ми впроваджуємо у роботу поліцейських нові технології, зокрема електромобілі. Лише на них держбюджет заощадить на паливі 300 мільйонів гривень, – зазначив Арсен Аваков. – Це перша партія машин, буде і друга».

Дніпропетровщина стала першою областю, яка отримала електромашини.

«Дані авто нам край необхідні. Вони повнопривідні та, водночас, економічні. Працюють як на електробатареї, так і на бензині», – сказав підполковник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Євген Мартинець.

10 машин направлять до поліцейського відділку Кам’янського, по 7 – до Павлограда та Нікополя, 6 – до Новомосковська, по 3 – до Жовтих Вод та Синельникового, по одній – до Дніпровського та Криворізького районів.

Були вручені й ключі від квартир.

Ордер на дві однокімнатні квартири вручили Надії Лещик – матері загиблого лейтенанта поліції Ольги Макаренко.

Службове житло отримали й кращі працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Серед них – одна багатодітна родина, сім'ї двох учасників АТО, три родини переселенців, чотири родини, в яких подружжя є працівниками Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Також Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ознайомився з роботою річкової поліції.

«Хочу подякувати за однакове розуміння безпеки голову Дніпропетровської ОДА та мера міста. Ми обмінялися деякими планами щодо того, як розвинути та зробити по-справжньому потужною річкову поліцію. Добре, коли місцева влада з державною інституцією робить таку синергію», – сказав Арсен Аваков.

Під час робочої поїздки до Дніпра Арсен Аваков не оминув і перший в Україні Музей АТО.

Міністр пройшовся вуличною експозицією «Шляхами Донбасу».

У внутрішній експозиції – ознайомився з громадянським подвигом добровольців, волонтерів, медиків, військових капеланів Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


не умные?  (03.06.17 11:39): Что за бред про то что "купили" дорогие машины? писуны неразумные, никто эти аутлендеры НЕ ПОКУПАЛ их дала Украине Япония за то что наши заводы меньше выбросов делают в атмосферу, и Япония предлагала эти неиспользованные квоты взять всяким хламом - утеплитель для школ и домов, одеяла и прочее фуфло, и руководство нашей страны приняло решение взять эти деньги АВТОМОБИЛЯМИ, а т.к. на выбор дают только гибридные машины были приусы которые уже показали свою непригодность и аутлдендеры и их взяли. Но за них НИКТО НЕ ПЛАТИЛ, перед тем как писать свой бред включите свой куриный мозг. Когда за деньги будут машины покупать то конечно купят заз виды и будут полисмены на них ближе к людям а за бесплатно им просто повезло и не более, теперь алкаши и разное отребье которое каждый день принимает полиция, будут ездить в элитных внедорожниках Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
poet  (02.06.17 23:31): Когда доктора ездят на самых дешевых и дерьмовых авто (Джили) - наше ЗДОРОВЪЕ и ЖИЗНЬ
Когда для школ закупают (богданы), а не (спринтера) - наши ДЕТИ и ОБРАЗОВАНИЕ
Доблестные копчики катаются на лимузинах!
И кто скажет что у нас не полицейская страна - все справедливо!
Відповісти | З цитатою
poet  (02.06.17 23:23): На такие машины далеко не каждый ПП сможет заработать, а тут слугам народа подавай (кубики)!!!
Экономия 300 млн. грн. в год!??
? какая цена данного авто? (60 000$) Отечественный Ланос 7500$? Vida 8500$ - поставить ГБО и вот экономия + поддержка автопрома, а ТО сколько стоит Мицыков, а срок службы АКБ и их стоимисть!!???
Закупка данных авто
1) Кто-то нагрел свои лохматые руки!
2) Понты прежде всего!
3) ТО только в Киеве?!
Відповісти | З цитатою
Не понял  (02.06.17 15:29): На Днепр дали всего ОДНУ машину а остальные в трущёбы уехали? мдааа Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті