Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов привітав вихованців дитячо-юнацького центру «Штурм» із 25-ю річницею створення закладу

|«« «« »» »»|

На честь святкування 25-ї річниці дитячо-юнацького центру «Штурм» найкращі його спортсмени й танцівники влаштували ювілейний концерт.

Видовищне шоу з яскравими номерами зібрало повну залу Театру опери та балету. Привітати один із найпотужніших українських центрів позашкільної освіти прийшов його відомий вихованець – міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Я сам є вихованцем «Штурму» – майже 10 років займався боксом. Дякую всім працівникам центру за роботу. Упевнений, що наступного разу ми так само зберемося на 35-ти і 50-річчя», – зазначив Борис Філатов.

Пам'ятну медаль від імені мера та подяки міського голови колективу «Штурму» вручила президент міської Федерації легкої атлетики Марина Філатова.

За чверть століття свого існування дитячо-юнацький центр «Штурм» здобув славу одного з найпотужніших не лише в Дніпропетровській області, а й в Україні загалом.

Нині центр налічує близько 2 тис. вихованців. Діти та їхні батьки переконані – тут кваліфіковані педагоги та тренери, а отже – навчання завжди ефективне. Багато вихованців «Штурму» є переможцями та призерами спортивних турнірів та хореографічних фестивалів, зокрема міжнародного класу.

Юний спортсмен Артем уже 7 років займається в «Штурмі» українським бойовим мистецтвом – спасом. На різних змаганнях хлопець виборов уже 12 медалей. Своє майбутнє маленький чемпіон бачить у великому боксі.

«Спас – це і боротьба, і кікбоксинг. Я займаюся вже 7 років. Мені це дає більше сил, у мене є шанс стати боксером і мати велике майбутнє», – розповів Артем.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті