Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
04:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині будують хірургічне відділення для дитячої лікарні

|«« «« »» »»|

На території дніпровського центру матері та дитини ім. Руднєва зводять нове хірургічне відділення. Його будують замість старого корпусу, який майже 10 років був аварійний.

Нове відділення прийматиме удвічі більше пацієнтів і буде оснащене за останнім словом техніки. Поруч реконструюють педіатричне відділення. Його майже вдвічі розширили й перепланували.

«Команда ДніпроОДА продовжує реконструювати важливі інфраструктурні об’єкти області. Цьогоріч вже відкрили сучасний неонатальний центр. Триває будівництво хірургічного відділення центру матері та дитини ім. Руднєва. Капітально ремонтуємо й педіатричне відділення цієї лікарні. Після завершення робіт два об’єкти оснастимо сучасним обладнанням, аби лікарі могли якнайкраще допомагати дітям», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Робота на будівництві кипить. Влітку 2016-го на місці майбутнього хірургічного відділення був лише фундамент. Зараз - вже чотири поверхи. Будівельники активно працюють ще над двома.

«Нова будівля буде енергозберігаючою. Плануємо встановити сучасні склопакети, утеплити стіни та збудувати міцну покрівлю. Вже виконали майже половину робіт», - розповів представник підрядної організації Роман Іванов.

Поруч реконструюють старе педіатричне відділення. Його майже удвічі розширили та перепланували. На першому поверсі медзакладу планують створити діагностичний центр, на інших – палати для пацієнтів.

«Здоров’я дитини – найвища цінність. Будівництво цих об’єктів дозволить покращити медичне обслуговування і приймати більше маленьких пацієнтів. Приємно, що цим проектом опікується обласна влада», - сказав головний лікар центру матері і дитини ім. проф. Руднєва Ігор Македонський.

Реконструкція об’єктів проводиться коштом державного та обласного бюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті