Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дітей АТОвців запрошують на безкоштовні вистави до театру

Дітей АТОвців запрошують на безкоштовні вистави до театру

Шкільні канікули – в розпалі. Дітлахам бійців АТО пропонують нові цікаві розваги. Цього разу – похід до театру. Хлопцям та дівчатам покажуть спектаклі за відомими казками «Три порося» та «Червона шапочка».

Як записатися, розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Команда Валентина Резніченка вирішила організувати для дітей АТОвців цікаві весняні канікули. Днями хлопці та дівчата змагалися в лазертагу, попереду на них очікує похід до планетарію. А ще – вистави у Молодіжному театрі. Безкоштовний перегляд організуємо на початку квітня», - розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Дітлахів запрошують переглянути музичну казку «Три порося». Сюжет простий: троє братів-поросят будували оселі до зими, та їм завадив вовк. Пригадати добре відому історію малечі пропонують 1 квітня об 11.00.

2 квітня дітям АТОвців покажуть музичну казку «Червона шапочка». Стара історія, як дівчинка несла пиріжки бабусі через ліс та зустріла вовка, заграє по-новому. Вистава розпочнеться об 11.00.

Записатися на безкоштовні вистави можна у Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Він знаходиться за адресою: пр. О.Поля, 1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх. Телефон (056) 742-86-62.

Молодіжний театр знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 9.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті