Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
17:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борець із Дніпра став чемпіоном на всеукраїнських змаганнях

Борець із Дніпра став чемпіоном на всеукраїнських змаганнях

Всього два місяці тренувань, дебютний виступ – і перше чемпіонське звання. Спортсмен із Дніпра Давід Мчедлідзе переміг на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби у Львові. Тепер у складі української збірної наш земляк виступатиме на континентальній першості в Сербії.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

14-річний Давід Мчедлідзе із Дніпра став чемпіоном п’ятого Всеукраїнського турніру з вільної боротьби. Хлопець переміг у ваговій категорії 85 кг. Це був його дебютний виступ.

Конкуренція була високою. У його ваговій категорії змагалися 16 спортсменів.

На килимі Давід провів чотири зустрічі. Спочатку він поклав на лопатки суперника із Запоріжжя, слідом – срібного призера України з Чернівців.

За вихід у фінал наш земляк знову зійшовся із запоріжцем, якого переміг з рахунком 10:0. В останньому двобої спортсмен із Дніпра обійшов минулорічного чемпіона України із Закарпаття.

«Я шокований, – зізнається тренер спортсмена Джимшері Гурчіані. – Давід до недавнього грав у футбол. Інколи переключався на вільну боротьбу. Та останні два місяці він присвятив активним тренуванням на килимі. Результат – чемпіонський титул на всеукраїнських змаганнях. Він начисто переміг всіх суперників. На це йому знадобилося всього чотири хвилини. Це справжній феномен».

У Всеукраїнському турнірі взяли участь понад 500 атлетів до 15 років. Були представники не тільки України, а й Молдови, Білорусії, Польщі, Словаччини.

Змагання присвятили пам'яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу та Європи Ігоря Первачука.

Тепер Давід Мчедлідзе із Дніпропетровщини увійде до збірної України для участі в Чемпіонаті Європи (U 15). Змагання континентальної першості стартують 19 травня в столиці Сербії – Белграді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Поздравления  (30.03.17 12:39): Молодец! Поздравления!

Журналюги берите пример. Что это за заголовок "Борец с Днепра..." Я не буду приводить аналогии
Відповісти | З цитатою
Яблоко от яблони  (30.03.17 09:45): Поздравляю! Дато красавчик! Теперь У Гурама Мчедлидзе оба сына сборники Украины! Молодцы - удачи, побед и счастья всей семье!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті