Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Головному управлінні НП в Дніпропетровській області приймали юних відвідувачів

|«« «« »» »»|

Канікули для п’ятикласників НВК №122 розпочалися досить нетрадиційно. Поліцейські-вибухотехніки, співробітники спецпідрозділу КОРД, патрульної поліції, ювенальної превенції спілкувалися із школярами в Головному управлінні НП в Дніпропетровській області.

Напевно, приказка про те, що краще один раз побачити, аніж десять раз почути, себе виправдовує. Безліч запитань, блиск очей та, вже на кінець зустрічі, зроблений професійний вибір на користь поліцейських. Такою інформаційно та емоційно насиченою стала зустріч для школярів НВК №122 Самарського району Дніпра, які завітали в гості до Головного управління.

Поліцейські в першу чергу нагадали дітям про правила особистої безпеки і не лише в канікулярний період. Про видимі і невидимі загрози говорила зі школярами інспектор відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Ангеліна Гурбанова.

«Підлітки багато часу проводять за спілкуванням в Інтернет середовищі. Добре, коли батьки знають з ким їх діти товаришують у віртуальному світі. Нажаль, є чимало фактів, коли на дітей там очікують інтернет-пастки. Довести інформацію про небезпеку, яка може очікувати на підлітків у віртуальному просторі та як протистояти цьому, наше спільне завдання»,- наголосила Ангеліна Гурбанова.

Про можливі загрози, які несуть залишені без нагляду речі, вибухонебезпечні предмети розповіли школярам співробітники-вибухотехніки. Поліцейські наочно продемонстрували різновидності вибухових пристроїв з якими діти можуть зустрітися в реальному житті. Окрім цього юні гості побачили в роботі справжнього робота, який допомагає поліцейським безпечно вилучати вибухові пристрої та ліквідовувати їх.

Про безпеку на вулиці під час прогулянок та безпеку дорожнього руху говорили із школярами поліцейські патрульної поліції. А щоб поради щодо безпечної поведінки були завжди перед очами, патрульні подарували дітям навчальний посібник «Твоя безпека».

Особливі емоції викликали у дітей співробітники спецпідрозділу КОРД. Разом із знаннями про специфіку роботи спецпризнаценців школярі мали змогу потримати дещо із їх спорядження в руках та сфотографуватися разом. А вже наприкінці зустрічі деякі із юних гостей виявили щире бажання в майбутньому бути поліцейським.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті