Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Великій Британії Борис Філатов вивчить досвід переробки побутових відходів

У Великій Британії Борис Філатов вивчить досвід переробки побутових відходів

27 березня міський голова Дніпра Борис Філатов вирушив у закордонне відрядження до Великої Британії.

Під час робочої поїздки до англійських Манчестера та Лондона мер відвідає сміттєпереробний завод і зустрінеться з інвестиційними фондами, які можуть допомогти Дніпру налагодити систему роботи з побутовими відходами.

«Відбуваю в Манчестер на сміттєспалювальний завод і анаеробний біореактор (установка, що працює за принципом переробки органічних відходів у електроенергію. – Ред.). Ведемо переговори про їхнє будівництво в Дніпрі», – написав Борис Філатов на своїй сторінці в соцмережі.

Також очільник Дніпра разом із делегацією мерії проведе презентацію інвестиційної стратегії поводження з відходами в місті.

Крім того, заплановані зустрічі з інвестиційними фондами Ashmoore/Argentum Creek, яким Борис Філатов розповість про інвестиційну привабливість Дніпра.

Ще одним пунктом програми закордонного відрядження дніпровської делегації є зустріч із представниками компанії Farston і сером Джеральдом Ховардом, який є головою парламентського комітету зі зв'язків з Україною.

Зазначимо, що це вже п'яте закордонне відрядження Бориса Філатова на посаді міського голови. За останні півтора року очільник Дніпра вже побував із офіційними візитами у Німеччині, Франції Туреччині та Литві.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Fidel  (29.03.17 21:57): Боря, учись пользоваться интернетом для решения рабочих вопросов. А к доце летай за свои Відповісти | З цитатою
999  (29.03.17 14:46): А почему никто не обсуждает вопрос: - ПОЧЕМУ ЗАВОД ПО СЖИГАНИЮ МУСОРА, построенный в Днепропетровске при И.И Куличенко , бездействует? Почему нужно тратить ДЕСЯТКИ ТЫСЯЧ ФУНТОВ СТЕРЛИНГОВ на никому не нужные поездки? У нас уже всё СВОЁ есть!
Такое впечатление, что мэр города ПРОСТО БОИТСЯ ОСТАВАТЬСЯ В ГОРОДЕ!
Відповісти | З цитатою
Днепропетровец  (29.03.17 14:44): А почему никто не обсуждает вопрос: - ПОЧЕМУ ЗАВОД ПО СЖИГАНИЮ МУСОРА, построенный в Днепропетровске при И.И Куличенко , бездействует? Почему нужно тратить ДЕСЯТКИ ТЫСЯЧ ФУНТОВ СТЕРЛИНГОВ на никому не нужные поездки? У нас уже всё СВОЁ есть!
Такое впечатление, что мэр города ПРОСТО БОИТСЯ ОСТАВАТЬСЯ В ГОРОДЕ!
Відповісти | З цитатою
Вася-не тот:)  (29.03.17 09:12): Ребята, а можете пож. меня в следующий раз мэром выбрать, обещаю хуже не будет, взяток не беру, ну уж очень хочется по Европе поездить с гостиницой и шведским столом, т.к. если даже будет сказочный безвиз, то грошей таки нет. Відповісти | З цитатою
Немец  (28.03.17 16:01): Офигеть! У меня во дворе дворничка уже последние 3 года как сортирует мусор. Каждую пятницу пол пятитонника грузит пластика, пластмассы, стеклобоя и макулатуры. Процесс давно уже налажен, это англичанам надо у нас перенимать опыт!!! Відповісти | З цитатою
Леша  (28.03.17 14:46): А че в Англию? Чехия ж дешевле и чище! Відповісти | З цитатою
Раиса V  (28.03.17 05:54): Обмен опытом, это среди мэров!
А, по обмену опыта переработки бытовых отходов, необходимо было направить директора Днепркоммунтранс!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ЗВР  (27.03.17 21:15): "это уже пятая загранкомандировка Бориса ... за последние полтора года..."
Для полного счастья ему осталось посетить за казенный счет еще 25 стран ЕС.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ооо  (27.03.17 20:33): Он уже ездил во Францию. Как раз на чемпионат по футболу. ((( А по сути - для таких командировок есть узкие специалисты: технари, экологи, ... А не филологи. Один хрен, если проект реализуем, туда поедут конкретные спецы - проектанты, ... . А вообще то, можно и нужно напрячь трутней и бездельников из МИДа, посольств и СМИ. Пусть они тщательно проработают, хотя бы ПРЕДВАРИТЕЛЬНО, с конкретными спецами Англии. А мэр??? Имхо, бездельник и пустое место в исполнительной власти. Ему токо строчить репортажи о вояжах на мотоцикле по белу свету и просижывать в Интернете Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Умник  (27.03.17 18:54): для того чтобы выбрать как действовать не обязательно ехать.А уже если ехать то спецам по реализации проекта, а не кому попало.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті