Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
09:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі АТОвці та волонтери змагалися за першість в тенісі

|«« «« »» »»|

Не просто спортивна гра, а метод психологічної реабілітації. У Дніпрі позмагатися в настільний теніс зібралися АТОвці, їх рідні та волонтери.

Першість виборювали близько 50 людей. Проте перемога не головне, зізналися учасники турніру. Кажуть: прийшли за дружнім спілкуванням та позитивним настроєм. Як пройшов турнір – далі.

Євген Перетятько з 25 бригади щойно демобілізувався – і одразу в спортзал. Каже: активні розваги дозволяють відволіктися від пережитого.

«У житті військовослужбовця є багато моментів, коли він залишається один на один з собою і своїми думками. Спорт допомагає не зациклюватися на тому, що ми бачили, - поділився чоловік. - Я зі шкільної лави не розлучався з ракеткою. Настільний теніс люблю за активність, азарт і можливість проявити волю до перемоги».

До турніру з настільного тенісу приєдналися майже півсотні АТОвців, їхніх рідних та волонтерів. Окремо змагалися чоловіки, жінки та діти.

Демобілізований Сергій Белецький – постійний учасник змагань для АТОвців.

«Я вже грав в бадмінтон, футбол, баскетбол, волейбол, більярд, - розповів хлопець. – Такі турніри - реабілітація для бійців. Тут вже склалася велика компанія. Разом ми відпочиваємо, спілкуємося, весело проводимо час».

Настільний теніс розвиває реакцію, стратегічне мислення, рухливість. А ще – знімає стрес та підвищує настрій.

«Реабілітація спортом – чудова традиція для Дніпропетровщини. ДніпроОДА та волонтери постійно проводить турніри для АТОвців. Бійці не тільки грали у звичні футбол та волейбол, а й стрибали з парашутом та сплавлялися на каяках», - зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Такі турніри користуються популярністю серед хлопців. Постійно зростає кількість учасників. Ми проводимо час разом - це свого роду психологічна реабілітація, - додав   член команди АТОвців #FM+L Андрій Городецький. - У найближчих планах – турніри з міні-футболу та баскетболу».

Переможцям у кожній категорії – грамоти, медалі та приємні подарунки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті