Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 26 травня 2024
11:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Великий футбол повертається: чого чекати від «Дніпра» та «Сталі» цієї весни

Великий футбол повертається: чого чекати від «Дніпра» та «Сталі» цієї весни

Цими вихідними після зимової перерви відновляться ігри чемпіонату України з футболу. У рамках 19-го туру «Сталь» із Кам'янського на виїзді зіграє з донецьким «Олімпіком», а «Дніпро» відправиться до Кропивницького в гості до «Зірки».

«Олімпік» – «Сталь», 25 лютого о 14:00. Стадіон «Арена-Львів», Львів. Арбітр: Ярослав Козик. Пряма трансляція матчу на каналі «Футбол 2».

До першого офіційного матчу 2017 року «Сталь» з Кам'янського підходить у відмінному настрої і з новим авторитетним головним тренером Леонідом Кучуком. Взимку команду покинув голландський тренер Якоб Галл і атакуючий півзахисник Еріксон Дансо, поповнили ряди «сталеварів» Артем Шабанов і бразилець Леандро.

На зимових зборах «Сталь» не програла жодного матчу, виграла три і чотири звела внічию. Кращим бомбардиром команди з трьома м'ячами став Денис Васін.

У команди залишилися лише теоретичні шанси потрапити до ТОП-6 чемпіонату України, зате перемагати всіх своїх суперників у нижній частині турнірної таблиці Кучук просто зобов'язаний.

Перед новим головним тренером команди стоять чіткі завдання – не вилетіти з Прем'єр-Ліги і максимально добре підготувати команду до наступного сезону, у якому головною метою буде вихід в Єврокубки.

«Зірка» – «Дніпро», 26 лютого о 14:00. Стадіон «Зірка», Кропивницький. Арбітр: Ігор Пасхал. Пряма трансляція матчу на каналі «Футбол 1».

І турнірний, і психологічний стан «Дніпра» залишає бажати кращого. Узимку з команди знову зняли 6 очок і зараз підопічні Дмитра Михайленка знаходяться в зоні вильоту на 11-му місці.

Через заборони на трансфери новачків у «Дніпрі» немає, а ось втрат предостатньо. Команду покинули Валерій Лучкевич, Сергій Політило, Андрій Близниченко, Сергій Назаренко, Андерсон Піко, Євген Бохашвілі та Денис Шеліхов.

На зборах у Туреччині команда провела багато матчів: три перемоги, одна нічия і п'ять поразок. Головним бомбардиром команди став з шістьма голами Артем Довбик.

Про перспективи «Дніпра» говорити важко і безглуздо. Усе, що вимагається від футболістів, – не озираючись на турнірну таблицю, виходити на поле і віддаватися грі на сто відсотків. Незалежно від того, яке місце команда займе за підсумками сезону, її борги перед колишніми футболістами і тренерами можуть понизити в статусі рішенням ФІФА.

Втім, що б там не вирішили футбольні чиновники, у нинішнього «Дніпра» є набір гравців, якому під силу на рівних боротися з клубами з нижньої частини турнірної таблиці і навіть перемагати їх.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті