Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

314 загиблих бійців АТО встановлено за допомогою ДНК-експертизи

314 загиблих бійців АТО встановлено за допомогою ДНК-експертизи

З початку АТО на Дніпропетровщину привезли тіла 1407 захисників України. Рідні впізнали 834 з них. За допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 полеглих захисників.

На сьогодні невпізнаними залишаються більше сотні бійців. Встановлення імен триває. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ДніпроОДА.

За час АТО до Дніпропетровщини доставили тіла 1407 бійців. З них  484 – мешканці Дніпропетровської області. Рідні впізнали 834 загиблих воїнів. За допомогою ДНК-експертизи ідентифіковано 314 полеглих захисників.

Бійців, імена яких не можуть встановити відразу, ховають на Краснопільському кладовищі у Дніпрі. Усього тут захоронили 293 невідомих солдата. Імена 165 з них вже встановили за допомогою ДНК-експертизи. Більше сотні загиблих бійців АТО й досі залишаються невпізнаними.

Родичі зниклих безвісти військових можуть пройти ДНК-експертизу. Підстава для здачі аналізів – постанова слідчого. Отримані результати порівняють з ДНК загиблих. На ідентифікацію – три тижні. Аби отримати максимально достовірний результат, спеціалісти беруть біологічні зразки у кількох родичів.

Якщо ваші рідні зникли безвісти чи загинули в зоні АТО, звертайтеся на «гарячу лінію» ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області: (067) 609-80-60. Телефон для довідок управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ДніпроОДА: (056) 742-70-25.  

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті