Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чи добре ви знаєте центр Дніпра?

Чи добре ви знаєте центр Дніпра?

Любите гуляти широкими проспектами та затишними вуличками Дніпра? А чи вже запам'ятали, як вони називаються після перейменування?

Перевірити це допоможе новий тест від ДніпроОДА. Найкращому знавцю рідного міста – сувеніри.

Проспект Карла Маркса, вулиця Артема та Мініна.  Ці назви для Дніпра вже залишилися в історії. А чи знаєте ви, які імена тепер носять центральні вулиці обласного центру? Перевірте себе за допомогою нового тесту на сайті ДніпроОДА. У ньому - лише 10 нескладних питань.

Скрін з 10-ма правильними відповідями потрібно скинути в коментарі під новиною про конкурс на сторінці ОДА в Facebook. Перший, хто це зробить, отримає сувеніри.

ДніпроОДА постійно проводить конкурси. Для цього на сайті облдержадміністрації створено спеціальну рубрику. Пройти тест можна ТУТ

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (09.01.17 21:52): Самое смешное то, что вату точно рвет,т.к следуя логике, Днепру следует вернуть историческое, не совковое название:) и проспектам, улицам, как ниже писали. Я просто угараю, вроде и не совок, тогда что:) Что? Историю переписывать, блин. А то смешно получается. Некоторые уже переписывают и такие перлы, мама не горюй. Ребята, ну менять то нужно, но с умом, чтоб с нас не ржали. Уже походу только в джунглях амазонки с нас еще не прикалываются:) Відповісти | З цитатою
Горожанин  (09.01.17 10:14): Было бы справедливо вещи называть своими именами, а не присваивать чужие достижения к своим. На этом и строится правда и ососзнание того, чего мы сами достигли в этой жизни. А так пока создается только иллюзия достижений, но это только самообман. Если строится новая страна, то она должна реально строится... Відповісти | З цитатою
piligrim  (07.01.17 08:41): после переименования улиц - ВООБЩЕ НЕ ЗНАЮ!!! Відповісти | З цитатою
dfg2502  (06.01.17 15:00): У ватных дебилов подгорает))) Відповісти | З цитатою
Днепропетровчанин  (05.01.17 20:26): Улыбнула статейка.. эти названия "остались в истории" :)
да никто и не пытается учить "новые названия", Маркса, Кирова, Ленина - как было, так и осталось. И хватит коверкать название Днепропетровска..
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
КО  (05.01.17 19:55): Вата палає. Відповісти | З цитатою
5  (05.01.17 19:11): даже и пытаться не стоит!
помню только менахем мендл шнеерсон, и то ради прикола!
Відповісти | З цитатою
Марина  (05.01.17 15:55): Лучше бы ОГА и городские власти повесили таблички с двойными названиями и обязали бы прессу и транспортников названия дубшировать. Так делает цивилизованная власть. А наша, хамская, конурсы организовывает. Ну, и стало нам лучше жить с новыми названиями? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті