Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Удвічі більше медичного обладнання та оновленні лікарні: підсумки роботи команди ДніпроОДА за рік

|«« «« »» »»|

Цьогоріч лікарні Дніпропетровщини отримали нове життя. В області реконструюють два медзаклади. Для дванадцяти здравниць придбали більше ста одиниць сучасного обладнання. Ще до 14 лікарень доставили інструменти та меблі з Франції.

Про те, як розвивалася медицина області у 2016-му, розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Мешканці області мають отримувати якісні медичні послуги. Команда Дніпропетровської ОДА працює над їх осучасненням. Ремонтуємо лікарні, закуповуємо нове обладнання, допомагаємо з доставкою гуманітарної допомоги», – зазначив Валентин Резніченко.

Центр матері та дитини ім. проф. Руднєва та обласну дитячу поліклініку реконструюють. Остання вже майже готова. Роботи будівельники завершать до кінця року. Після відкриття медзаклад щодня відвідуватимуть близько 800 маленьких пацієнтів. Тут також виходжуватимуть новонароджених.

Цьогоріч 12 лікарень вже отримали понад ста одиниць сучасного медобладнання. Це вдвічі більше, ніж у 2015-му. Серед нового обладнання – томограф, ангіограф, УЗД та апарати штучного дихання, які придбала команда Валентина Резніченка.

Ще 14 лікарень області отримали інструменти та меблі з Франції. Це результат співпраці Дніпропетровської ОДА та «Асоціації медичної та благодійної допомоги Франція-Україна». Загальна вартість допомоги – понад 145 тисяч євро.

Гуманітарку з США отримав військовий госпіталь у Дніпрі. Це обладнання для реанімації, медикаменти, витратні матеріали на понад 800 тисяч доларів.

Придбання нового обладнання, ремонт медзакладів та співпраця з закордонними благодійниками запланована і на 2017-й.Придбання нового обладнання, ремонт медзакладів та співпраця з закордонними благодійниками запланована і на 2017-й.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вопрос  (20.12.16 10:02): Если столько надарили, дайте адреса, где можно бесплатно на этом "дареном" хоть что-нибудь обследовать??? Відповісти | З цитатою
Я  (20.12.16 08:35): Если всё оборудование закупается за бюджетные деньги, почему обследования стоят десятки- сотни гр.??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я  (20.12.16 08:35): Если всё оборудование закупается за бюджетные деньги, почему обследования стоят десятки- сотни гр.??? Відповісти | З цитатою
гипократ  (19.12.16 20:08): И каков итог 1место по смертности в Украине и по детской тоже!!!Профаны!Где отчет по реформе?Лихан+Гингзбург?Руководители секторов,север,юг,запад!Отчет фирмы Deloid,где это все!Врачей нет зато обарудевание есть!Немедленно запретить лечение ВСЕМ депутатам,чиновникам,президенту лечение за границей только по прописке в районных цпмсд,и больницах!И это только для начала!Всем крепкого здоровья! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті